Life

Ioana Ginghină a topit kilogramele după divorțul de Papadopol! A slăbit și arată fabulos în costum de baie

26.07.2020 | 19:13
Ioana Ginghina a topit kilogramele dupa divortul de Papadopol A slabit si arata fabulos in costum de baie
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină este mai fericită de când a divorțat de Alexandru Papadopol. Actrița a renunțat și la inhibiții și pozează provocator pe Instagram.

Vedeta și-a refăcut viața cu un alt bărbat care i-a luat locul chiar și în casă fostului soț.

ADVERTISEMENT

Ea a postat recent o fotografie în care în costum de baie, semn că greutatea nu mai este o problemă, iar acum poate să își expună trupul ca pe vremuri.

Ioana Ginghină, mai slabă oricând

De când Cristi, actualul iubit, s-a mutat cu vedeta în casa în care a trăit cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină arată din ce în ce mai bine. Cei doi îndrăgostiți sunt împreună de 9 luni, însă noul ei partener de viață îi face toate poftele și se comportă de parcă sunt de-o viață împreună.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Ioana Ginghină l-a integrat pe bărbat în familie, iar fiica ei și a lui Papadopol se înțelege foarte bine cu noul iubit al divei, care este și consultant în turism. Mai mult decât atât, actrița pare să aibă mai multă grijă de ea, ține regim, facem sport și se relaxează cu noul iubit fie la munte, fie la mare, ori în grădina generoasă în care locuiesc.

 

View this post on Instagram

 

Cu cine imi beau cafeaua azi? ☕️ . . . #ioanaginghina #weekendvibes #summer #happytime #happyme

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina) on

A divorțat în 2019

Ioana Ginghină a anunțat că a divorțat în 2019 de soțul ei, însă cei doi erau despărțiți de doi ani de zile. Cei doi actori au fost împreună 11 ani. Nu doar vedeta și-a refăcut viața, ci și actorul. Alexandru Papadopol are o relație cu Adriana Țițieni, fosta soție a actorului Adrian Țițieni. Când au fost văzuți în public, cei doi concubini erau căsătoriți, la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

„ S-a împlinit un an de la divorț (n.r în iunie), dar de la acte, așa s-au împlinit aproape doi de la despărțire. Încă păstrăm legătura pentru Ruxandra, pentru casă. Cu casa facem partajul. O rezolvăm. Rămân eu în casă și îi cumpăr partea.

Deși mă pregăteam să mă mut de acolo, însă uite cu pandemia asta am descoperit că e mult mai bine la curte, beneficiile sunt mult mai mari, iar Ruxandra se poate plimba în voie cu bicicleta.

ADVERTISEMENT

E altceva, în București n-aș fi avut curajul să o las să se ducă cu bicicletă pe străzi. Chiar dacă e departe, e bine pentru că nu e zgomot.”, a spus Ginghină.

 

ADVERTISEMENT