Life

Ioana Ginghină, a treia oară la altar? Ce spune actrița din serialul Adela despre nuntă

05.02.2021 | 11:18
Ioana Ginghina a treia oara la altar Ce spune actrita din serialul Adela despre nunta
Ioana Ginghină, a treia oară la altar? Ce spune actrița din serialul Adela despre nuntă. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină și iubitul ei, Cristi Pitulice, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, actrița Teatrului Ion Creangă vorbind inclusiv despre căsătorie. Vedeta este gata să ajungă pentru a treia oară la altar. 

Frumoasa artistă o duce foarte bine pe plan sentimental, în ciuda faptului că a avut parte de două mariaje eșuate. Bruneta a divorțat în urmă cu un an și jumătate de Alexandru Papadopol, iar în 2004 a pus punct căsniciei cu Daniel Tudorică, un fost coleg de breaslă.

ADVERTISEMENT

Iată că anii s-au dus și trecutul a fost lăsat în urmă, după 7 luni de la separarea de cel de-al doilea soț, Ioana Ginghină îndrăgostindu-se din nou. Actrița și actualul partener de viață au dus relația la nivelul următor și chiar locuiesc împreună de câteva luni bune.

Ioana Ginghină, gata pentru a treia nuntă? Ce spune actrița despre iubitul ei

Ioana Ginghină se simte fericită și împlinită alături de Cristi Pitulice, un consultat în turism foarte apreciat. Relația lor este una cât se poate de serioasă, având în vedere că actrița a fost cerută în căsătorie și nu a ezitat absolut deloc. Răspunsul a fost un „Da” sincer și răspicat.

ADVERTISEMENT

Acum toată lumea se întreabă dacă bat clopote de nuntă pentru cei doi îndrăgostiți, vedeta din serialul „Adela” vorbind recent despre acest subiect. Actrița este dispusă să ajungă pentru a treia oară la altar, chiar dacă nu au stabilit nimic în acest sens.

„Cristi stă cu noi, ne-am mutat împreună. Ne-a prins pandemia împreună și ne-a fost de mare ajutor. Planuri sunt multe, dar unele au fost amânate.

ADVERTISEMENT

Dacă la 20 de ani își dorești casă, mașină, carieră, la 40 de ani te bucuri e de ele. Dar pentru mine acum nu este o prioritate căsătorie, dar dacă e să fie, de ce nu?”, spunea Ioana Ginghină în urmă cu câteva luni, notează wowbiz.ro.

Cunoscuta actriță este foarte fericită alături de actualul partener de viață, care este originar din Alexandria. Cristi Pitulice este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din domeniul turismului, având o activitate de peste 13 ani.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care i-a furat inima Ioanei Ginghină a absolvit două facultăți în turism și este o persoană pe care te poți baza atunci când ai nevoie de sfaturi pentru vacanță și destinații. Cristi Pitulice oferă consultanță în acest domeniu și de ani buni publică articole despre turism în revistele de profil din România.

Atât frumoasa brunetă, cât și iubitul ei au suferit din dragoste, în momentul de față găsindu-și fericirea unul în brațele celuilalt. Cei doi se iubesc enorm și formează o familie, alături de Ruxandra, fiica actriței din mariajul cu Alexandru Papadopol.

ADVERTISEMENT