Life

Ioana Ginghină, adevărul despre fostul soț. Ce relație are cu Alexandru Papadopol, la doi ani de la divorț

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul autohton, dar drumurile lor s-au despărțit în urmă cu doi ani. Vedeta spune acum care mai este relația dintre ei.
06.06.2021 | 16:40
Ioana Ginghina adevarul despre fostul sot Ce relatie are cu Alexandru Papadopol la doi ani de la divort
Ioana Ginghină, adevărul despre fostul soț. Ce relație are cu Alexandru Papadopol, la doi ani de la divorț. Sursa foto: ciao.ro
ADVERTISEMENT

Actrița din serialul „Adela” și fostul partener de viață au ajuns la gânduri mult mai bune în ultima perioadă, asta pentru că la mijloc este și un copil, o fetiță. Vedeta de la Antena 1 demonstrează că poate fi înțelegere atunci când îți dorești asta.

Frumoasa brunetă a reușit să depășească toate problemele din trecut și chiar este prietenă bună cu Alexandru Papadopol, căruia îi cere adesea sfaturi. Ioana Ginghină și fostul soț sunt foarte apropiați și iau multe decizii împreună de dragul Ruxandrei.

ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină, totul despre relația cu Alexandru Papadopol. Cum se înțeleg

Trecerea timpului a vindecat toate rănile din trecut, Ioana Ginghină fiind un exemplu pozitiv că există viață după divorț. Vedeta a înțeles că drumurile lor s-au separat, motiv pentru care între ei a rămas doar respect de dragul vremurilor de odinioară.

„Eu și fostul meu soț suntem în relații bune acum. Știi, este vorba aia, timpul vindecă toate rănile din suflet, așa s-a întâmplat și cu noi doi. În momentul de față suntem chiar prieteni.

ADVERTISEMENT

Am fost mult timp împreună și pot să spun că el este omul care mă cunoaște cel mai bine. De multe ori apelez la sfaturile lui, însă strict prietenești, nu mai mult de atât.

Sunt foarte mândră de noi, chiar dacă au fost furtuni, când ne-am separat, acum apele s-au limpezit”, a declarat actrița din serialul „Adela”, potrivit playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani și au divorțat la notar. Actorul a dezvăluit că se simțea nefericit de câțiva ani buni în relația cu bruneta, alături de care o are pe fiica sa.

Ioana Ginghină, fericită alături de Cristi Pitulice. Cine este iubitul actriței

Vedeta nu a dorit să se arunce imediat după separare într-o nouă relație, dar ulterior și-a refăcut viața sentimentală. Actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste un an cu Cristi Pitulice, cu care s-a afișat în public destul de recent.

ADVERTISEMENT

Fosta  soție a lui Papi și-a găsit liniștea alături de noul partener de viață, care a cerut-o deja în căsătorie. Cu toate acestea Ioana Ginghină nu se grăbește spre altar pentru că a trecut prin două divorțuri până la vârsta de 43 de ani.

Cunoscuta actriță este foarte fericită alături de actualul partener de viață, care este originar din Alexandria. Cristi Pitulice este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din domeniul turismului, având o activitate de peste 13 ani.

Cei doi locuiesc deja împreună de câteva luni bune, pandemia reușind să unească și mai mult legătura care a apărut între ei în urmă cu mai bine de un an.

ADVERTISEMENT