Life

Ioana Ginghină are probleme de sănătate. Ce a pățit vedeta după vacanța la munte cu fiica ei

Ioana Ginghină se confruntă cu probleme de sănătate. Actrița a fost recent plecată la munte și se pare că acolo s-ar fi întâmplat ceva.
05.12.2022 | 23:16
Ioana Ginghina are probleme de sanatate Ce a patit vedeta dupa vacanta la munte cu fiica ei
Ioana Ginghină se confruntă cu probleme de sănătate după excursia de la munte. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină, Cristi Pitulice, dar și fiica ei, Ruxi, au plecat la munte pentru câteva zile. S-au relaxat, și-au reîncărcat bateriile, însă spre final, au apărut și problemele de sănătate.

Ioana Ginghină continuă să se simtă rău și după ce a primit tratament

Constant, Ioana Ginghină, care a împlinit recent vârsta de 45 de ani, își ține la curent fanii cu activitățile ei. Deși mulți se așteptau să o vadă mult mai odihnită după zilele petrecute la munte, s-a întâmplat contrariul.

ADVERTISEMENT

Mai exact, într-o postare pe Instagram, actrița le-a mărturisit fanilor săi că de două zile se confruntă cu probleme de sănătate. Aceasta are o alergie la ochi, adică pleoapele sunt inflamate.

Deși a mers la medic și a luat și a luat și tratamentul indicat, actrița spune că nu se simte deloc mai bine.

ADVERTISEMENT

Pleoapele o ustură în continuare, dându-i astfel o stare destul de inconfortabilă.

”M-am trezit într-o dimineață cu o foarte mare alergie la ochi, respectiv acum două zile…Încă am pleoapele inflamate, deși am luat un antialergic.

După un tratament dat la telefon de doctor, arăt așa, dar încă nu sunt bine. Mă ustură foarte tare pleoapele”, le-a povestit Ioana Ginghină, urmăritorilor săi, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Problemele de sănătate i-au distrus vacanța actriței Ioana Ginghină

Probleme de sănătate i-au cam distrus vacanța, mai povestește actrița. Deși a avut lângă ea doar oameni, nu a putut să profite pe deplin de toate frumusețile din zonă.

În excursia de la munte, Ioana Ginghină a plecat cu fiica ei Ruxi, dar și alături de Cristi Pitulice și sora acestuia, a mai povestit actrița, vizibil dezamăgită de faptul că nu s-a putut bucura de fiecare moment așa cum și-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT

”Această vacanță a fost cu peripeții, pentru că acest disconfort de la ochi a făcut ca vacanța să nu fie perfectă, deși am fost cu oameni dragi mie, rude, familie, sora lui Cristi, soțul ei, copiii, noi trei cu Ruxi și cu Cristi.

Am fost împreună la munte, dar acest disconfort nu m-a lăsat să mă bucur din plin de această vacanță”, a mai spus actrița pe Instastory.

Menționăm că la un moment dat, actrița povestea că este mulțumită cu familia pe care o are și că nu are în plan să mai facă și un alt copil.

Totodată, ea mai spunea și că nu mai are energia pe care a avut-o atunci când a venit pe lume Ruxi.

ADVERTISEMENT
Tags: