Life

Ioana Ginghină l-ar invita acasă de Crăciun pe fostul soț, alături de actualul iubit: „Suntem în discuții”

Ioana Ginghină a recunoscut că l-ar invita acasă pe fostul soț, Alexandru Papadopol, alături de actualul iubit. Cei doi au rămas în relații bune după divorț, de dragul fiicei lor.
23.12.2021 | 22:57
Ioana Ginghina lar invita acasa de Craciun pe fostul sot alaturi de actualul iubit Suntem in discutii
Ioana Ginghină l-ar invita pe fostul soț de Crăciun. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină a vorbit despre planurile de sărbători și s-a gândit să-l invite și pe fostul ei soț de Crăciun, Alexandru Papadopol, cu care a păstrat o relație bună de dragul fiicei lor, Ruxandra.

Actrița din serialul „Adela” vrea să meargă la Sibiu în Ajun și în ziua de Crăciun împreună cu iubitul și fiica ei. Vedeta l-ar invita și pe fostul ei partener de viață.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doi ani, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au anunțat că divorțează după mai bine de un deceniu de căsnicie. Deși mariajul lor nu a mai mers, cei doi se înțeleg bine în continuare.

Ioana Ginghină l-ar invita acasă de Crăciun pe fostul soț

Ioana Ginghină a vorbit despre planurile pe care le are de sărbători. De Anul Nou, actrița nu are planuri. De obicei, vedeta pleacă în vacanță imediat după Revelion și ar vrea să facă la fel și de data aceasta.

ADVERTISEMENT

De Crăciun ar vrea să meargă la Sibiu cu iubitul ei, Cristi, dar și cu Ruxi, fiica ei și a fostului soț.

Vedeta se gândește să-l invite și pe Alexandru Papadopol în seara de Ajun. Cei doi se înțeleg bine după divorț de dragul Ruxandrei, care a împlinit anul acesta 14 ani.

ADVERTISEMENT

„Planuri de Revelion încă nu am pentru că, în fiecare an, eu plecam în vacanță imediat după Revelion… Anul acesta aș fi vrut să fac același lucru, încă nu mi-am pierdut speranța.

Ruxandra face Sărbătorile cu noi, cu mine și cu Cristi. Dar va ajunge și pe la tatăl ei, la un moment dat. Încă nu am făcut un program bătut în cuie.

ADVERTISEMENT

În principiu, suntem în discuții dacă Alexandru va trece în seara de Ajun pe la noi, să ciocnească un pahar cu noi și să o îmbrățișeze pe Ruxi. Nu văd de ce nu s-ar putea întâmpla și acest lucru.”, a declarat actrița pentru ciao.ro.

Ioana Ginghină ar vrea și al doilea copil

Ioana Ginghină și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta nu se gândește la nuntă, însă nu exclude posibilitatea de a avea un al doilea copil.

În cazul în care va rămâne însărcinată, actrița s-ar bucura să mai crească un copil, însă nu va mai încerca daă acest lucru nu se întâmplă până la 45 de ani.

„Dacă până la 45 de ani vine acest copil, este bine venit. După, probabil că nu o să mai încerc. Mi se pare că asta a fost vârsta limită la care mi-aș fi dedicat-o îngrijirii unui copil.

Mi se pare că după aceea sunt prea în vârstă ca să mai am energia necesară de a mai crește un copil, și nu e vorba de răbdare, am răbdare că lucrez cu copii tot timpul.”, a mai spus Ioana Ginghină.

ADVERTISEMENT