Life

Ioana Ginghină a anunțat ce se va întâmpla la nunta cu Cristi Pitulice. “Nu avem nevoie de multe”

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice vor deveni în acest an soț și soție. Actrița a vorbit despre acest eveniment și a anunțat cum se va desfășura totul.
21.03.2022 | 13:46
Ioana Ginghina a anuntat ce se va intampla la nunta cu Cristi Pitulice Nu avem nevoie de multe
Ioana Ginghină a anunțat ce se va întâmpla la nunta cu Cristi Pitulice. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină nu a dat prea multe despre nunta sa cu Cristi Pitulice. Se știe doar că evenimentul va avea loc anul acesta, iar actrița a precizat că nu va îmbrăca rochia de mireasă.

Ioana Ginghină a anunțat ce se va întâmpla la nunta cu Cristi Pitulice. “Nu avem nevoie de multe”

Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristi Pitulice. Actrița a declarat în repetate rânduri că nunta nu este o prioritate pentru niciunul dintre ei. Totuși, au decis să facă marele pas, pentru că niște prieteni le-au propus să le fie nași.

ADVERTISEMENT

“Ideea este că prietenii noștri se căsătoresc abia la anul, pentru că nu au găsit restaurant anul acesta.  Drept pentru care, da, probabil că undeva  anul acesta o să fie și nunta”, a spus Ioana Ginghină pentru Ciao.

Actrița nu își dorește un eveniment grandios și vrea să fie înconjurată doar de prieteni apropiați.

ADVERTISEMENT

“Nunta nu o să fie o nuntă efectiv, o să fie o petrecere. Noi nu avem nevoie de local și de altele. Nu, o cununie civilă, o petrecere drăguță, cu prieteni și cam aia. Adică nu rochie, nu tam-tam, nu probleme”, a mai dezvăluit aceasta pentru aceeași sursă.

Cristi Pitulice a cerut-o de soție în primăvara anului trecut. S-au logodit în ziua în care actrița a împlinit 43 de ani, pe 21 septembrie. Nu s-au grăbit însă să organizeze nunta. Într-un interviu acordat în trecut, aceasta dezvăluia că își dorește să devină mama pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

“Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar putea întâmpla. Îmi doresc mult să mai am un copil. Întotdeauna mi-am dorit să am doi copii. Deci, suntem deschiși dacă e să se întâmple”, dezvăluia Ioana Ginghină pentru VIVA.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au cunoscut la câteva luni după ce actrița a divorțat.