Life

Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația cu Cove: “A renovat apartamentul în care s-a mutat Papadopol”

Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri despre relația cu Cove. Actrița din Adela și prezentatorul TV au format un cuplu înainte ca ea să fie împreună cu Alexandru Papadopol.
16.05.2022 | 15:10
Ioana Ginghina dezvaluiri despre relatia cu Cove A renovat apartamentul in care sa mutat Papadopol
Ioana Ginghină, despre relația cu Cove. Sursa foto; Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri despre relația cu Cove, cu care a format un cuplu la începutul anilor 2000, înainte să fie împreună cu Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină, despre relația cu Cove

Actrița din serialul Adela este invitata lui Cătălin Măruță în noua ediție a podcast-ului găzduit de acesta pe YouTube. Vedeta a vorbit despre mariajul cu Alexandru Papadopol, de care a divorțat în urmă cu trei ani.

ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină a vorbit și despre povestea de dragoste dintre ea și Cove, fostul coleg al Adelei Popescu de la Vorbește lumea. Cei doi au format în cuplu înainte ca actrița să fie împreună cu Alexandru Papadopol. Relația lor s-a încheiat în 2006.

“Cove a apărut pentru că eu i-am zis lui Alexandru: ‘ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat’. Și el nu-și făcea curat. Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata.

ADVERTISEMENT

Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. Cove m-a ajutat foarte mult, că mi-a renovat apartamentul (în care s-a mutat Papadopol) în perioada aia.”, a declarat Ioana Ginghină în podcast-ul Acasă la Măruță.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani. În 2019, cei doi au decis să divorțeze, iar bruneta a vorbit despre cum și-a dat seama că e momentul să pună capăt mariajului.

ADVERTISEMENT

“Noi am fost într-o vacanță și Alexandru a fost foarte morocănos în vacanța aia. Am zis, măi, eram în vacanță, ceva era în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai e fericit.”, a mai povestit vedeta.

După anunțul divorțului, Ioana Ginghină a recunoscut că fostul soț i-a fost infidel. Papadopol a fost surprins alături de Adriana Titieni, fosta soție a lui Adrian Titieni, la puțin timp după acesta s-a despărțit de actrița din serialul Adela.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a dat seama că între Alexandru Papadopol și Adriana Titieni există ceva după ce a văzut o fotografie cu ea îmbrăcată cu ceva de la actor.

“Am văzut o poză la ea îmbrăcată cu ceva de la el, și Alexandru nu e un om galant. Nu e omul care cum vede o fată înfrigurată îi dă haina.”, a mai spus Ioana Ginghină.

În ce relații au rămas Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

În ciuda a ceea ce s-a întâmplat între ei, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au păstrat o relație amicală de dragul fiicei lor, Ruxandra.

Cei doi au petrecut Ajunul Crăciunului trecut împreună, alături de fiica lor, dar și de Cristi Pitulice, actualul partener al actriței. Vedeta este fericită că partenerul ei înțelege relația cu fostul soț.

“Ajunul acesta l-am făcut împreună cu Alexandru, Ruxandra și Cristi. Așa a fost Ajunul Crăciunului. A fost foarte frumos. Și mă crezi că mă simțeam atât de bine?

Mă bucur din tot sufletul că am dat de omul ăsta de care am dat acum, Cristi, și este deschis să înțeleagă acest lucru.”, a fost răspunsul Ioanei Ginghină.

ADVERTISEMENT