ADVERTISEMENT
Life

Ioana Ginghină, în costum de baie și fără photoshop la 43 de ani: „O poză cu mine și imperfecțiunile mele, fără filtre”

| 22.09.2020 | 17:04
Ioana Ginghină, în costum de baie și fără photoshop la 43 de ani: „O poză cu mine și imperfecțiunile mele, fără filtre”
Ioana Ginghină. Foto: Instagram

Ioana Ginghină a postat pe Instagram o imagine în care apare în costum de baie, nemachiată ș fără vreun filtru care să o înfrumusețească.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ținut să facă publică imaginea în contextul în care împlinește 43 de ani și este mândră atât de vârsta ei, cât și de felul în care arată.

După despărțirea de Alexandru Papadopol, actrița a renunțat la inhibiții și este din ce în ce mai îndrăzneață în pictoriale, dar și în viața de zi cu zi, căci consumă timp și energie pentru proiecte noi, dar și pentru noul iubit.

ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină, fără filtre și photoshop

„Și pentru că peste două zile împlinesc și eu vârsta de 43 de ani, zic sa am îndrăzneala să pun o poză cu mine și imperfecțiunile mele, fără filtre și Photoshop. Sunt mândră ca port aceste semne ale experienței mele de femeie, mamă, iubită, prietenă, fiică. Trebuie să ne iubim așa cum suntem!”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Fericită după divorțul de Papadopol

Actrița și fostul soț au divorțat în 2019, după ce se despărțiseră cu doi ani înainte, după 11 ani de mariaj. Atât Ioana Ginghină, cât Alexandru Papadopol și-au refăcut viața. Actrița cu un bărbat pe nume Cristi, iar fostul soți are o relație cu Adriana Țițieni, fosta soție a actorului Adrian Țițieni.

ADVERTISEMENT

„ S-a împlinit un an de la divorț (n.r în iunie), dar de la acte, așa s-au împlinit aproape doi de la despărțire. Încă păstrăm legătura pentru Ruxandra, pentru casă. Cu casa facem partajul. O rezolvăm. Rămân eu în casă și îi cumpăr partea.

Deși mă pregăteam să mă mut de acolo, însă uite cu pandemia asta am descoperit că e mult mai bine la curte, beneficiile sunt mult mai mari, iar Ruxandra se poate plimba în voie cu bicicleta.

ADVERTISEMENT

E altceva, în București n-aș fi avut curajul să o las să se ducă cu bicicletă pe străzi. Chiar dacă e departe, e bine pentru că nu e zgomot.”, a menționat Ioana Ginghină.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!