Life

Ioana Ginghină, nuntă atipică alături de Cristi Pitulice: ”Nu vreau să fac pregătiri și să cheltuiesc bani”

Ioana Ginghină se pregătește să facă pasul cel mare alături de iubitul ei, Cristi Pitulice. Frumoasa brunetă a dezvăluit cum va arăta ceremonia și ce nu va face.
11.05.2022 | 13:32
Ioana Ginghina nunta atipica alaturi de Cristi Pitulice Nu vreau sa fac pregatiri si sa cheltuiesc bani
Ioana Ginghină, detalii despre nunta cu Cristi Pitulice. Ce nu va face actrița. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta se gândește la o nuntă atipică cu actualul partener de viață, asta prin prisma faptului că a mai fost căsătorită de două ori. Cunoscuta actriță nu este dispusă să facă pregătiri și să cheltuiască sume mari de bani.

Ioana Ginghină, detalii despre nunta cu Cristi Pitulice. Ce nu va face actrița

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice sunt împreună din anul 2020, bărbatul cerându-i deja mâna. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste departe de lumina reflectoarelor și se gândesc tot mai serios să ajungă la altar.

ADVERTISEMENT

Nunta nu va fi una tradițională, actrița mărturisind că nu va purta rochie de mireasă și nici nu va face o petrecere la restaurant. De asemenea, vedeta nu vrea să se complice sau să scoată sume impresionante din buzunar.

„La nuntă nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea.

ADVERTISEMENT

Dacă ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment.

Nunta restrânsă nu era gândită din cauza pandemiei, ci pentru că pur și simplu așa ne dorim, să fim doar cu cei foarte apropiați.

ADVERTISEMENT

Chiar aș vrea să fie o zi frumoasă și deloc complicată, fără mari responsabilități”, a mărturisit Ioana Ginghină pentru publicația viva.ro.

Ioana Ginghină a primit acceptul de la fiica sa, Ruxandra

Actrița este extrem de fericită de când l-a întâlnit pe actualul partener de viață, care a fost primit cu brațele deschise și de fiica sa, Ruxandra și a fostului soț, Alexandru Papadopol. Copila l-a acceptat pe iubitul mamei sale.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta spune că fata s-a bucurat enorm pentru ea și că actuala formulă din familie nu poate decât să fie un motiv de fericire. Oficializarea relației, cu siguranță, o va împlini și mai mult pe Ruxandra.

ADVERTISEMENT
Tags: