Life

Ioana Ginghină s-a mutat cu noul iubit, după ce a fost părăsită de Papadopol: ”Cu casa facem partajul”

22.06.2020 | 14:53
Ioana Ginghina sa mutat cu noul iubit dupa ce a fost parasita de Papadopol Cu casa facem partajul
Ioana Ginghină trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat pe care îl cunoaște de om luni
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină anunță schimbări mari la un an de la divorțul de Alexandru  Papadopol. Deși a fost înșelată și părăsită pentru altă femeie, tocmai o colegă de breaslă, actrița susține că mai ține legătura cu fostul soț.

Vedeta TV a mărturisit și că iubitul ei, Cristi, s-a mutat cu ea în casă, iar în ultima perioadă s-a simțit mai în siguranță cu el alături.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bruneta a povestit și despre noile abordări pe plan profesional.

Ioana Ginghină, în aceeași casă cu iubitul

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol l-a adus pe Cristi, iubitul ei, în casa în care a locuit cu ex-ul. Cei doi erau în tatonări cu mutarea dinainte de pandemie, însă situația alarmantă i-a adus împreună și au rămas în aceeași locuință.

Deși are o relație de doar 8 luni noul ei partener de viață, vedeta susține că acesta se înțelege foarte bine cu fiica ei, iar împreună se comportă ca o familie.

ADVERTISEMENT

” Cristi stă cu noi, ne-am mutat împreună, ne-a prins pandemia împreună, ne-a fost de mare ajutor. Planuri sunt multe însă unele au fost amânate, dar le veți afla la toamnă.”, a declarat Ioana Ginghină, într-un interviu pentru click.ro.

Deși se iubește cu o persoană publică, noul iubit al Ioanei Ginghină nu este dornic să iasă în față cu declarații
Deși se iubește cu o persoană publică, noul iubit al Ioanei Ginghină nu este dornic să iasă în față cu declarații

Ca să nu stea degeaba, în perioada pandemiei, actrița s-a orientat profesional și către alt domeniu. ” M-am apucat de cursuri, de life coaching (domeniu diferit de consiliere și terapie specializată), și vreau să combin cursurile cu alte întâlniri online.

ADVERTISEMENT

Din experiența asta cu despărțirea, cu divorțul, am învățat foarte multe lucruri eu cu mine și vreau să le dau mai departe, și altora, ca să nu mai treacă toți prin ce am trecut eu, poate pot să-i ajut să sară niște etape.”, a mai spus Ioana Ginghină.

Vedeta TV susține că a rămas în relații amicale cu Alexandru Papadopol, în ciuda a tot ce s-a întâmplat, iar asta de dragul fetiței lor, care este mai fericită în contextul actual decât atunci când părinții ei erau împreună.

ADVERTISEMENT

” Da, s-a împlinit un an de la divorț, dar de la acte, așa s-au împlinit aproape doi de la despărțire. Încă păstrăm legătura pentru Ruxandra, pentru casă. Cu casa facem partajul. O rezolvăm. Rămân eu în casă și îi cumpăr partea.

Deși mă pregăteam să mă mut de acolo, însă uite cu pandemia asta am descoperit că e mult mai bine la curte, beneficiile sunt mult mai mari, iar Ruxandra se poate plimba în voie cu bicicleta.

E altceva, în București n-aș fi avut curajul să o las să se ducă cu bicicletă pe străzi. Chiar dacă e departe, e bine pentru că nu e zgomot.”, a spus Ginghină.

Ioana Ginghină și Papadopol au divorțat în 2019

După un mariaj de 11 ani, cei doi actori au decis să se despartă. Separarea a survenit în 2018, însă la notar au divorțat în 2019. După ce s-a aflat de separare, vedeta TV a declarat că fostul soț a înșelat-o.

La scurt timp, Alexandru Papadopol a fost surprins în timp ce se săruta cu Adriana Țițieni, fosta soție a actorului Adrian Țițieni. Pe atunci, cei din urmă erau căsătoriți, iar aventura actriței cu Papadopol a fost ca un șoc pentru artist. În cele din urmă, Adriana Țițieni a părăsit căminul conjugal pentru a-și continua relația de iubire alături de fostul soț al Ioanei Ginghină.

Noul iubit al brunetei este consultant în turism și este fericit alături de brunetă și fiica acesteia.

ADVERTISEMENT