Life

Ioana Ginghină și-a făcut testul de coronavirus. Ce rezultat a primit actrița

08.07.2020 | 15:26
Ioana Ginghina sia facut testul de coronavirus Ce rezultat a primit actrita
Ioana Ginghină și-a făcut testul de coronavirus. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Actrița Ioana Ginghină s-a testat pentru noul coronavirus imediat după ce a ajuns în Thasos, Grecia, acolo unde petrece o binemeritată vacanță.

Ioana Ginghină și-a făcut testul de coronavirus. A ieșit negativ

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol le-a împărtășit fanilor ei experiența cu testarea prin care a trecut, lucru care li s-a întâmplat mai multor români după ce autoritățile elene au schimbat regulile în timpul jocului privitor la turiștii care le pătrund țara.

ADVERTISEMENT

Ioana a respectat cu sfințenie regulile de la greci și s-a supus testării. A respirat ușurată când a primit rezultatul: acesta a ieșit negativ. Așadar, bruneta nu are coronavirus!

„După 12 ore am ajuns, ieri în Thasos. N-am stat la vama decât să facem testul covid și atât. A durat 10-15 minute cu totul. Aici e liniște, puțini turiști față de alți ani, însă e frumos. De acum plajă, mare, soare. Să aveți o zi frumoasă!”, a scris Ioana Ginghină pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Relația cu Cristi, noul iubit, asumată public

Fosta actriță din telenovela „Numai iubirea”, unde a devenit celebră cu rolul servitoarei Ildiko din casa lui Alex Papadopol, și-a refăcut viața după divorțul de fostul soț.

Acum se bucură în sfârșit de momentele frumoase care îi lipseau în ultima vreme.

De câteva luni are o relație cu un bărbat care a cucerit-o, se pare, iremediabil, alături de care are planuri serioase de viitor.

ADVERTISEMENT

Despre Cristi, noul ei iubit, Ioana a vorbit fără menajamente, dezvăluind că relația a devenit atât de apropiată încât acesta s-a mutat împreună cu ea și fiica ei, Ruxi.

„Cristi stă cu noi, ne-am mutat împreună, ne-a prins pandemia împreună, ne-a fost de mare ajutor. Planuri sunt multe însă unele au fost amânate, dar le veți afla la toamnă”, a dezvăluit Ioana pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

„Ne pregătim de vacanță, vrem să mergem în Grecia, acum mergem în Thasos, pentru că n-am fost niciodată. Acum să vedem ce vacanță vom avea cu condițiile astea”, a mai spus vedeta înainte să ajungă la greci.

ADVERTISEMENT