Ioana Ginghină și fiica ei, generoase cu copiii nevoiași la început de an școlar

Cerasela Stafie   
în Stiri mondene
14/09/2020, 23:47
Ioana Ginghină și fiica ei, generoase cu copiii nevoiași la început de an școlar
Ioana Ginghină, alături de fetița ei, Ruxandra. Sursa foto: Instagram

Astăzi este prima zi de școală și toată lumea s-a pregătit corespunzător pentru un debut cu dreptul în noul an școlar.

Vedetele autohtone au împărtășit pe rețelele de socializare modul în au ales să facă pregătiri pentru eveniment. De la pregătirile sufletești și emoțiile trăite, până la clasicul shopping de început de an școlar, prima zi de școală a adus agitație pentru toată lumea.

Un gest mai special a fost făcut de Ioana Ginghină, care, împreună cu fiica ei, Ruxandra, au decis să ajute copiii ce nu au posibilitatea achiziționării rechizitelor și materialelor necesare pentru școală. Vedeta, însoțită de fiica ei, au făcut cumpărături pentru alți șase copii.

Ioana Ginghină și fiica sa, gest nobil pentru copiii nevoiași

Ioana Ginghină a dezvăluit, pe rețelele de socializare, modul în care s-a pregătit pentru începerea școlii. Vedeta a mers la cumpărături alături de fiica sa, Ruxandra și au hotărât să facă un dar unor copii nevoiași.

Cele două nu s-au rezumat doar la a cumpăra cele necesare pentru copila vedetei, ci au făcut un gest mărinimos achiziționând rechizite pentru încă alți 6 frați. „Am plecat la cumpărături de rechizite, nu numai pentru Ruxi, ci și pentru încă șase copii, pe care vrem să îi surprindem”, a anunțat frumoasa brunetă pe contul de Instagram.

„Ideea a fosta a Ruxandrei, pentru că de ziua ei a primit niște bani și s-a gândit să nu îi cheltuiască doar pentru ea, dar o ajut și eu. Ea și-a dorit ca dintre cele șase ghiozdane pe care noi le ducem copiilor, două să fie plătite de ea. Sunt foarte mândră de ea pentru asta”, a declarat actrița în online, notează spynews.ro.

Ioana Ginghină este o mamă dedicată și întodeauna prezentă pentru nevoile copilului ei. Actrița a spus că această inițiativă de admirat a venit din partea Ruxandrei, acesta fiind conștientă că nu toți copiii au parte de norocul ei. Prima zi de școală le găsește pe cele două emoționate: „mi-am luat liber de peste tot și azi voi fi alături de ea la deschiderea școlii, chiar dacă e pe zoom. Ne-am îmbrăcat frumos și așteptăm cu nerăbdare sa vedem ce noutăți ne spune diriga! Suntem foarte emoționate”, a scris Ioana pe Facebook.

Închide ×