Life

Ioana Ginghină și Răzvan Fodor, detalii inedite despre serialul Adela. Ce se întâmplă la filmări

Ioana Ginghină și Răzvan Fodor au vorbit despre serialul Adela, care a ajuns la sezonul 3. Cei doi actori au oferit informații din culisele filmărilor de la Antena 1.
31.03.2022 | 08:39
Ioana Ginghina si Razvan Fodor detalii inedite despre serialul Adela Ce se intampla la filmari
Ioana Ginghină și Răzvan Fodor, informații proaspete despre Adela. Ce se întâmplă cu serialul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă și cunoscutul prezentator au scos la iveală detalii inedite din producția Adela. Vedetele au spus ce se întâmplă la filmările unde sunt frați, soțul Irinei Fodor fiind cel care îl interpretează pe Sebi Lascu.

Ioana Ginghină și Răzvan Fodor, informații proaspete despre Adela. Ce se întâmplă cu serialul

Ioana Ginghină și Răzvan Fodor au vorbit despre serialul în care sunt protagoniști de ceva vreme, cei doi precizând că în prezent se filmează pentru sezonul 3 care rulează pe post. Din această cauză nu se cunoaște finalul.

ADVERTISEMENT

„Sunt cinci zile de filmare, două sunt la Butimanu, trei la Izvorani. În Butimanu sunt niște case de cârpici, dar băi e drăgut. Stăm la cort sau la rulotă”, au declarat Ioana Ginghină și Răzvan Fodor, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Scenariul este realizat pe parcurs, ceea ce înseamnă că telespectatorii nu vor știi ce se întâmplă cu Miki Scoarţă, interpretată de actriță. Aceasta este proprietara unei cofetării de cartier, şcolită la Paris, care s-a întors în ţară să demonstreze cum stau lucrurile cu dulciurile franţuzeşti.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în prezent nu se știe în ce situații vor ajunge ceilalți actori și cum se va termina sezonul, după ce anteriorul s-a lăsat cu o împușcătură.

Răzvan Fodor, fericit că a revenit pe platourile de filmare

Pe de cealaltă parte, soțul Irinei Fodor este fericit că a revenit pe platourile de filmare. Prezentatorul de la Antena 1 spunea la semnarea contractului că abia așteaptă să se întoarcă alături de echipa cu care a mai muncit în trecut.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că m-am reîntors într-o echipă cu care am lucrat la multe seriale, cu oameni dragi mie şi mă refer aici deopotrivă la echipă şi la actori. Nu am mai jucat de mult timp într-o astfel de producţie, aşadar, provocarea e cu atât mai mare.

Personajul meu este un procuror născut şi crescut în mahala, fratele şefei Adelei, şi în poveste va fi unul dintre pionii care vor crea suspans”, mărturisea Răzvan Forod pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT