Life

Ioana Ginghină, ținta infractorilor! Anunțul făcut de vedetă: „Au fost niște ore de coșmar”

18.08.2020 | 18:25
Ioana Ginghina tinta infractorilor Anuntul facut de vedeta Au fost niste ore de cosmar
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină a trăit ore de coșmar! Fosta nevastă a actorului Alexandru Papadopol s-a trezit cu contul de Instagram furat și a lansat un mesaj în mediul online pentru a le explica fanilor ce s-a întâmplat.

Ioana Ginghină, ținta atacurilor în mediul online

Vedeta devenită celebră datorită rolului jucat în telenovela „Numai iubirea” difuzată acum peste 15 ani la postul Acasă TV a spus că s-a speriat foarte tare în urma pățaniei prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, am fost hăcuită pe acest cont timp de 12 ore. Au fost niște ore de coșmar, dar am reușit să recuperez contul . Deși nu a fost vina mea, îmi cer scuze și vă rog să nu mai raportați contul. Bine că ne-am regăsit”, a scris actrița pe internet.

Ioana a reușit să își recupereze contul de socializare în cele din urmă și cu siguranță își va relua activitatea în mediul online, prezetându-le admiratorilor ei ce face zi de zi.

ADVERTISEMENT

Despre despărțirea de Alexandru Papadopol. Cum și-a dat seama că nu mai are rost să continue relația

Ioana Ginghină este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, însă în ultima vreme popularitatea i se datorează mariajului rupt cu fostul soț, cu care are o fetiță pe nume Ruxandra.

„Am fost în vacanţa de vară unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are. Atunci mi-a zis: uite care e treaba, că nu merge, că el simte ceva, nu ştie. Era nefericit. Mi se pare un lucru destul de important.

ADVERTISEMENT

Îmi dau seama că viaţa e foarte frumoasă, e păcat să stai aşa într-o relaţie. Ideea este că şi după, nu e aşa o problemă. Şi eu acum sunt mai fericită ca înainte. Eu nu mai făceam nimic pentru mine şi e mare greşeală”, au fost mărturisirile Ioanei despre despărțirea de Papadopol, în urmă cu câteva luni.

 

Tags: