Life

Ioana Grama, în plin scandal cu un brand renumit: ”Nu mi-a venit să cred”

18.09.2020 | 20:24
Ioana Grama in plin scandal cu un brand renumit Nu mia venit sa cred
Ioana Grama, în plin scandal cu un brand renumit: ”Nu mi-a venit să cred”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ioana Grama este o tânără foarte cunoscută pe rețelele de socializare, fiind unul dintre influencerii apreciați în țara noastră. Originară din Cluj-Napoca, vedeta a dezvăluit că a fost dezamăgită de colaborarea cu un brand și regretă că nu a ținut cont de sfaturile fanilor.

Frumoasa șatenă a mărturisit că nu se aștepta ca parteneriatul cu o firmă așa mare să se încheie într-o manieră proastă, acuzând lipsă de profesionalism și vorbe urâte. Se pare că reprezentanții brandului blochează oamenii care nu au reacții pozitive la postările lor.

ADVERTISEMENT

Tânăra mămică nu a dezvăluit despre ce brand este vorba, însă a ținut să precizeze că aceștia i-au cerut banii înapoi, în ciuda faptului că Ioana Grama le-a adus o grămadă de urmăritori în mediul online.

Ioana Grama, război cu un brand extrem de cunoscut de la noi

Am încetat să colaborez cu un brand pentru că au dat dovadă de neprofesionalism în ceea ce privește relațiile cu clienții. Vă mulțumesc că mi-ați atras atenția, cei care ați făcut-o. Dacă aș fi știut de la început nu aș fi acceptat să colaborez. 

ADVERTISEMENT

Nu vreau să dau nume brand-ului, nu ăsta este interesul meu. Am renunțat la colaborare, deși se promitea a fi una de lungă durată. Nu vreau să colaborez cu brand-uri care nu își respectă clienții și cu asta am spus tot.

Când i se răspunde cu hai pa și ți se dă block, ca brand, nu ai cum să faci chestia asta. Nu mi-a venit să cred că eu colaborez cu astfel de oameni.

ADVERTISEMENT

Le-am trimis un voice prin care le-am spus că eu nu vreau să mai colaborăm și că nu mi se pare ok felul în care își tratează clienții. Chiar vreau să vă zic mai multe, dar mă abțin pentru că nu vreau să intru într-un scandal. 

Sunt în stare de șoc pentru că mi s-a vorbit foarte urât, sunt șocată. Nu-mi vine să cred că am colaborat cu niște oameni care sunt atât de low în ale profesionalismului. Și eu colaborez, de fel, cu firme mari”, a povestit vedeta în mediul online, relatează wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Ioana Grama, nevoită să dea toți banii înapoi brandului

În aceeași notă, Ioana Grama a mărturisit că respectivul brand i-a cerut absolut toți banii înapoi. La rândul ei, clujeanca a solicitat ștergerea tuturor postărilor sale, nedorind să intre în scandal din cauza aceasta, chiar dacă brandul a făcut vânzări de pe urma sa.

„Le-am cerut să șteargă tot contentul pe care l-au avut cu mine. Drepturile de autor se plătesc extra. Un brand când vrea să colaboreze cu tine, dacă vrea să preia imaginea ta, poza pe care tu o postezi în feed-ul tău, ei trebuie să plătească o sumă extra. Le-am cerut să șteargă toate postările. 

Nu am stat pe gânduri și în secunda a doua le-am trimis banii înapoi, deși le-am crescut contul cu câteva mii de urmăritori și au avut parte de multe vânzări de pe urma mea, informații pe care le știu chiar din gura colaboratoarei.

N-am vrut să mă cobor la nivel, am trimis banii înapoi. Ăștia sunt oamenii. Feriți-vă de ei!”, a completat vedeta pe pagina sa de socializare, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: