News

Ioana Mihăilă, gest surprinzător în fața lui Klaus Iohannis la depunerea jurământului de ministru al Sănătății. Video

21.04.2021 | 19:40
Ioana Mihaila gest surprinzator in fata lui Klaus Iohannis la depunerea juramantului de ministru al Sanatatii Video
ADVERTISEMENT

Noul ministru al Sănătății din partea USR PLUS, Ioana Mihăilă, a făcut un gest surprinzător în fața lui Klaus Iohannis, miercuri, la depunerea jurământului de la Palatul Cotroceni.

La o săptămână de la demiterea lui Vlad Voiculescu de la Sănătate, acest portofoliu are un nou titular, în persoana medicului endocrinolog din Oradea.

ADVERTISEMENT

Ioana Mihăilă a depus jurământul la Palatul Cotroceni, de față cu președintele Klaus Iohannis, premierul Florin Cîțu, președintele Senatului, Anca Dragu, președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, și alți membri ai guvernului.

Ioana Mihăilă, gest surprinzător la depunerea jurământului în fața lui Klaus Iohannis

În momentul jurământului de la Cotroceni, un gest al noului membru din Cabinetul Cîțu a atras atenția asistenței și a presei.

ADVERTISEMENT

Deși a pus mâna pe Biblie când a jurat să respecte Constituția și Legile țării, Ioana Mihăilă nu s-a închinat la finalul jurământului.

Noul ministru al Sănătății a fost propusă de USR PLUS pentru această funcţie, la șapte zile după ce portofoliul a fost lăsat vacant din cauza demiterii cu scandal a lui Vlad Voiculescu de către premierul Cîțu.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Iohannis pentru Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut un mesaj pentru Ioana Mihăilă, după ce aceasta a depus jurământul la Palatul Cotroceni.

Șeful statului a atenționat-o pe aceasta că va avea multe probleme de rezolvat în viitorul apropiat, într-un minister extrem de dificil, dată fiind perioada pandemiei.

ADVERTISEMENT

”Preluați astăzi un minister foarte complicat, Ministerul Sănătății, într-o perioadă extrem de dificilă, de pandemie. Vă doresc multă putere de muncă, mult succes!

Vă doresc să vă integrați în echipa guvernamentală și cred că este un moment bun să spun că sunt foarte bucuros că în Coaliție s-a găsit un modus vivendi care ne dă tuturor speranțe că lucrurile, de acum înainte, vor merge și mai bine.

Și, în acest sens, doresc și Guvernului să găsească o colaborare foarte bună între membrii Guvernului și, în acest caz special, să o sprijiniți pe noua colegă, doamna ministru Mihăilă, fiindcă va avea enorm de multe probleme de rezolvat. Iar Coaliției de guvernare îi doresc mult succes și să terminăm, cu rezultate notabil de bune, această etapă nefericită, pandemică.

Sper foarte mult ca, printr-o campanie de vaccinare de succes, să reușim până în vară să ieșim din pandemie”, a declarat Iohannis.

ADVERTISEMENT