News

Ioana Mihăilă, propunerea USR-PLUS pentru Ministerul Sănătății. Cum comentează Vlad Voiculescu decizia

16.04.2021 | 13:30
Ioana Mihaila propunerea USRPLUS pentru Ministerul Sanatatii Cum comenteaza Vlad Voiculescu decizia
ADVERTISEMENT

Ioana Mihăilă ar putea fi propunerea USR-PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății.

Vlad Voiculescu a fost întrebat dacă susține această opțiune vehiculată din aripa PLUS.

Medic endocrinolog în Oradea, Ioana Mihăilă ar putea fi propunerea aripii PLUS pentru a prelua funcția de ministru al Sănătății, potrivit unor surse din alianță, transmite Observatornews.

Ioana Mihăilă, propunerea USR-PLUS pentru Ministerul Sănătății

Într-o conferință de presă ținută vineri, 16 aprilie, Vlad Voiculescu a spus că Ioana Mihăilă ar avea susținerea sa.

ADVERTISEMENT

„Dacă aceasta va fi decizia Alianței USR PLUS, ca dr. Ioana Mihăilă sau altcineva să meargă să preia portofoliul, evident că îi voi oferi toată susținerea mea. Nu e vorba numai de mine, ci de întreaga echipă”, spune Vlad Voiculescu.

Cine este Ioana Mihăilă?

Foto: Facebook

Mihăilă a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, este medic primar endocrinolog și a dezvoltat Clinica Medena, cu puncte de lucru în Oradea și Beiuș.

ADVERTISEMENT

Fostă șefă a PLUS Bihor, Ioana Mihăilă a fost candidatul USR-Plus la funcția de primar al municipiului Oradea la alegerile locale din 2020, conform ProTV. În prezent, Ioana Mihăilă este secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan au fost demiși din funcție

Vlad Voiculescu a fost demis, miercuri, de la conducerea Ministerului Sănătății. Florin Cîţu a explicat, într-o conferință de presă, că a luat decizia de a schimba conducerea Ministerului Sănătății pentru ca oamenii să își mențină încrederea în instituţiile statului.

ADVERTISEMENT

“România trece printr-o perioadă dificilă în lupta cu pandemia. Lupta a întins la maximum resursele statului. Ca să ducem la capăt lupta, mereu am spus că e nevoie de încredere în instituțiile statului. Pentru a mă asigura că încrederea în instituțiile statului rămâne, am decis să fac o modificare la vârful Ministerului Sănătății”, a spus Florin Cîțu.