Life

Ioana Năstase a dat cărțile pe față. De ce nu a divorțat de Ilie Năstase: „Era terminat. M-am sacrificat”

Ioana Năstase a spus adevărul abia acum. Care este motivul pentru care și-a retras actele de divorț și a hotărât să mai dea o șansă căsniciei sale cu Ilie Năstase.
02.08.2022 | 00:21
Ioana Nastase a dat cartile pe fata De ce nu a divortat de Ilie Nastase Era terminat Mam sacrificat
Ioana Năstase a spus adevăratul motiv pentru care nu a divorțat de Ilie Năstase. Foto: Facebook/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sunt împreună de patru ani, însă până acum au avut două tentative de despărțire. După ce la începutul anului 2021 l-a acuzat pe Ilie Năstase de violență domestică, hotărând apoi să-l ierte, Ioana Năstase a anunțat câteva luni mai târziu că a depus actele divorț. Totuși, s-a răzgândit, refuzând să dea prea multe explicații. Acum, frumoasa brunetă a decis să spună lucrurilor pe nume.

Ioana Năstase a spus adevărul. De ce nu a mai divorțat de Ilie Năstase

Ilie și Ioana Năstase sunt împreună de patru ani. În 2019 s-au căsătorit, astfel, fostul campion de tenis ajungând la cea de-a cincea căsnicie. Lucrurile nu au fost deloc roz între ei, iar mariajul a fost presărat cu acuze de violență domestică la începutul lui 2021 și, mai apoi, cu frumoasa brunetă care în toamna aceluiași an a depus actele de divorț.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă părea hotărâtă să-l părăsească pe Ilie, Ioana Năstase s-a răzgândit. La momentul respectiv, a refuzat să ofere foarte multe detalii, preferând doar să spună că relația ei s-a reparat.

Acum, după aproximativ cinci luni de la acest episod, Ioana a dezvăluit care a fost adevăratul motiv care a convins-o să rămână lângă Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

„Ilie era terminat acum, dacă nu eram lângă el”

Nu rugămințile și declarațiile de dragoste ale fostului tenismen au înduplecat-o, ci starea șubredă de sănătate a acestuia.

„Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge! 

ADVERTISEMENT

Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie.

Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate!  Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase pentru Click.ro. 

ADVERTISEMENT

Recent, chiar de ziua lui Ilie Năstase, Ioana a avut o ieșire nervoasă. Cauza a fost un tânăr care s-a prezentat ca fiind fiul marelui jucător de tenis. Aceasta s-a supărat atât de tare, încât i-a spus soțului său că dacă afirmațiile băiatului sunt adevărate, ea se va retrage din viața lui.

ADVERTISEMENT
Tags: