Life

Ioana Năstase a înnebunit Facebook-ul cu apariția sa. Soția lui Ilie Năstase, într-o rochie amețitoare

06.12.2020 | 16:50
Ioana Nastase a innebunit Facebookul cu aparitia sa Sotia lui Ilie Nastase intro rochie ametitoare
Fostul tenismen Ilie și Ioana Năstase, soția lui
ADVERTISEMENT

Ioana Năstase sfidează vârsta pe care o are și pozează ca o adolescentă. Ce-i drept, soția celebrului Ilie Năstase se află și într-o formă de zile mari, iar fizicul o ajută cu desăvârșire, căci în loc de 43 de ani, bruneta pare de 20 de ani. Recent, ea a pozat într-o rochie scurtă, cu vedere la picioarele lungi.

De când s-a căsătorit cu Ioana, Ilie Năstase a devenit o persoană discretă și nu mai apare la evenimentele mondene din Capitală, așa cum o făcea în timpul mariajului cu Brigitte Sfăt, actuală Pastramă, cuplul fiind nelipsit de la toate petrecerile de fițe, unde se mai și certau de multe ori.

ADVERTISEMENT

Ioana Năstase este foarte diferită de Brigitte, singura asemănare dintre cele două fiind cea fizică, căci au trăsături comune, semn că lui Ilie Năstase îi place același tipar de femei.

Soția lui Nasty, apreciată pe Facebook

Partenera de viață a fostei glorii a tenisului românesc a postat perețeaua de socializare o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie scurtă, albă cu imprimeu albastru. Fotografia a fost intens comentată și apreciată de fanii ei, care au complimentat-o pentru felul în care arată.

ADVERTISEMENT

Ioana Năstase este o persoană discretă, căreia nu-i place să iasă în față, cu atât mai puțin în mass-media, să aspire la statutul de vedetă, ori să apară pe la televiziunile din România. De altfel, bruneta, originară din Constanța, petrece mai mult timp la malul mării, unde s-a retras de ceva timp inclusiv Ilie Năstase, fermecat de liniștea pe care i-o oferă căminul conjugal.

Ioana Năstase este mai curajoasă în mediul online decât în realitate
Ioana Năstase este mai curajoasă în mediul online decât în realitate

Nasty și mai tânăra lui soție s-au cununat în 2020, iar nași le-au fost Ciprian Marica și Ioana Marcu. În trecut, el a mai fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, Amalia Năstase, Alexandra King şi Dominique Grazia.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește moștenitorii lui Ilie Năstase, acesta are cinci copii, din trei căsnicii, fostul mare tenismen fiind tatăl a patru fete şi al unui singur băiat.

Tags: