Life

Ioana Năstase, dezvăluire șocantă despre Ilie Năstase. Ce îi face, de fapt, fostul mare tenismen când iese în oraș

Ioana Năstase, declarație uimitoare despre Ilie Năstase. La ce gesturi recurge sportivul atunci când bruneta iese cu fetele.
08.06.2023 | 12:20
Ioana Nastase dezvaluire socanta despre Ilie Nastase Ce ii face de fapt fostul mare tenismen cand iese in oras
Ioana Năstase, declarație uimitoare despre Ilie Năstase. La ce gesturi recurge sportivul atunci când bruneta iese cu fetele. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cea de-a cincea soție a renumitului sportiv a făcut o dezvăluire șocantă despre partenerul de viață. Ce îi face, de fapt, fostul mare tenismen când iese în oraș. Vedeta recunoaște că nu se simte foarte confortabil în această situație.

Ioana Năstase, declarație uimitoare despre Ilie Năstase. La ce gesturi recurge sportivul atunci când bruneta iese cu fetele

Ioana Năstase a făcut o declarație uimitoare despre Ilie Năstase. Frumoasa brunetă se simte controlată în mariajul cu partenerul de viață căruia îi oferă toată libertatea din lume. Din păcate, sportivul recurge la anumite gesturi care nu îi plac vedetei.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de tenis o sună de fiecare dată pe video atunci când iese cu fetele în oraș. Omul de afaceri vrea să știe mereu unde este soția sa și cu cine. Acest lucru o deranjează foarte mult pe afacerista din Constanța.

„Mereu i-am spus-o, din partea mea are toată libertatea, să facă ce vrea. Chiar și în viața de zi cu zi. Dacă el simte să meargă undeva, să meargă. Dar el nu prea mă lasă. Mă sună pe camera video când e plecat.

ADVERTISEMENT

Aici nu prea e corect. Dacă eu te las pe tine și nu te deranjez, te las să fii relaxat, tu de ce o faci. Vrea să vadă unde sunt, dacă sunt în casă sau sunt plecată. De când m-a cunoscut, Ilie nu m-a luat de la colțul străzii.

Eu aveam un apartament pe malul lacului, aveam o mașină frumoasă, aveam tot ce-și poate dori o femeie. Am și eu afacerea mea. Dacă el a vrut să-mi ofere ceva, i-a oferit soției lui”, a spus Ioana Năstase pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Ioana Năstase, afaceri separate față de soțul său, Ilie Năstase

Ioana Năstase are afaceri separate față de partenerul de viață, Ilie Năstase. Frumoasa brunetă este o femeie independentă de foarte mulți ani și are mai multe proprietăți, însă nu dorește să se asocieze cu soțul său în business.

Soția fostului mare jucător de tenis este proprietara unor apartamente și are casă la mama sa. Muncește enorm pentru tot ce are în momentul de față și nu așteaptă ca lucrurile să cadă din cer din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna bănuții strânși i-am investit îm imobiliare, nu i-am cheltuit aiurea. Eu nu discut cu Ilie despre afacerile lui, despre ceea ce face cu banii, cu casele. Chiar dacă pare cam ciudat”, a completat Ioana Năstase care are afaceri de la 21 de ani.

ADVERTISEMENT