Life

Ioana Năstase, noi dezvăluiri despre relația cu Ilie Năstase. Ce se întâmplă, de fapt, cu divorțul

04.05.2021 | 17:56
Ioana Nastase noi dezvaluiri despre relatia cu Ilie Nastase Ce se intampla de fapt cu divortul
Ioana Năstase, noi dezvăluiri despre relația cu Ilie Năstase. Ce se întâmplă, de fapt, cu divorțul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ioana Năstase a făcut recent noi dezvăluiri despre relația cu Ilie Năstase, subliniind și ce se întâmplă cu divorțul în momentul de față. Frumoasa brunetă și fostul jucător de tenis au o relație bună după scandalul de la începutul anului. 

Cea de-a cincea soție a omului de afaceri încearcă să păstreze o legătură amiabilă cu actualul partener de viață, deși a depus actele de divorț la Tribunalul din Hârșova încă din luna martie. Vedeta îi este aproape fostului sportiv la orice pas, dar nu renunță la separare.

ADVERTISEMENT

Actuala doamnă Năstase a mărturisit că este dispusă să meargă mai departe cu despărțirea de Ilie Năstase, în ciuda faptului că au petrecut sărbătorile de Paște împreună. Ioana Simion a mărturisit că a primit deja primul termin în procesul de divorț.

Ioana și Ilie Năstase nu mai divorțează? Care este relația lor

Ioana Simion și Ilie Năstase urmează să se prezinte perioada aceasta în fața judecătorului pentru desfacerea mariajului care a durat aproximativ 3 ani. Cei doi divorțează, nefiind prima oară când anunță acest lucru în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după cununia civilă frumoasa constănțeancă anunța că vrea să se separe de omul de afaceri, însă ulterior a revenit la rânduri mai bune. Se pare că de această dată este mai hotărâtă ca niciodată să devină o femeie singură.

„Am avut sărbători frumoase, în familie. La casa de pe malul Dunării a mamei ne-am strâns cu toții la masă: fratele meu cu băieții, eu și Ilie, băiatul meu Teo. 

ADVERTISEMENT

Cel mai bine mi-a părut să-l văd pe Ilie binedispus. S-a bucurat foarte tare de atmosferă, am fost împreună la biserică, a cântat. Eu, în ăștia trei ani, nu l-am văzut niciodată atât de apropiat de biserică.

Ilie s-a schimbat foarte mult în perioada asta. M-a sunat avocata să mă anunțe termenul la Judecătorie. Pe data de 24 iunie avem prima înfățișare.

ADVERTISEMENT

Eu nu am stat în perioada asta să mă gândesc ce voi face. Mă comport normal, nu am deschis subiectul deloc cu el. Vom vedea ce vom face”, a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

ADVERTISEMENT