Life

Ioana Năstase, prima reacție privind zvonurile legate de divorțul de Ilie Năstase. Ce se întâmplă între cei doi

Au apărut noi zvonuri privind divorțul dintre Ioana Năstase și Ilie Năstase. Ce se întâmplă însă cu adevărat între cei doi?
18.03.2023 | 17:21
Ioana Nastase prima reactie privind zvonurile legate de divortul de Ilie Nastase Ce se intampla intre cei doi
Ioana Năstase, prima reacție în fața zvonurilor privind divorțul de Ilie Năstase. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Năstase și Ilie Năstase sunt împreună de ceva timp. Au tot apărut însă nenumărate zvonuri privind divorțul celor doi de-a lungul anilor. Niciodată însă, cei doi parteneri nu s-au despărțit definitiv, însă au confirmat că au mai avut de depășit și momente mai dificile.

Ioana Năstase, dezvăluiri despre zvonurile privind divorțul de Ilie Năstase

Acum însă noi zvonuri fac înconjurul presei din România. Se spune că Ioana Năstase și Ilie Năstase ar urma să divorțeze. Vedeta a ieșit însă la înaintare cu o serie de dezvăluiri legate de căsnicia sa. Ea a vorbit și despre motivul pentru care a primit cei 151 de trandafiri, dar și de la cine.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au o relație destul de tumultoasă, Ioana Năstase și Ilie Năstase au reușit mereu să rămână împreună. Nici acum nu se pune problema despre un divorț, spune vedeta. Aceasta a vorbit într-un interviu acordat pentru Antena Stars despre cele mai recente zvonuri.

Ioana Năstase spune că nimic nu este adevărat, ci din contră, ea și Ilie Năstase se înțeleg de minune. De asemenea, vedeta a mai adăugat că cei doi se află la Constanța alături de familia ei și că nici nu se pune problema de vreo separare, așa cum se zvonește.

ADVERTISEMENT

”Nimic adevărat, absolut nimic. Suntem ok, suntem la Constanța, cu familia mea.”, a declarat Ioana Năstase, în interviul acordat la Antena Stars, întrebată fiind despre zvonurile privind divorțul de Ilie Năstase.

De la cine a primit vedeta buchetul imens de trandafiri

Iar un alt lucru care a generat mari controverse în spațiul public a fost buchetul format din cei 151 de trandafiri. Ioana Năstase a primit florile fix după ce au apărut primele zvonuri privind divorțul celor doi. De aici, multe persoane se gândeau că vedeta și-a găști deja jumătatea.

ADVERTISEMENT

Și aici însă, realitatea este cu totul alta. Ioana Năstase spune că primește flori destul de des și așa s-a întâmplat și la acel moment. Mai exact, soția lui Ilie Năstase spune că a primit buchetul generos de trandafiri din partea unui prieten de familie de la Brașov.

De asemenea, vedeta susține că soția celui de la care a primit florile știa că ea adoră trandafirii albi. Acesta a mai adăugat și că în general, cele mai multe flori le primește de la Ilie Năstase. Chiar cu puțin timp în urmă, fostul mare tenismen a făcut un astfel de gest .

ADVERTISEMENT

”Acei trandafiri erau oferiți de către un prieten de familie de la Brașov. Soția lui știe că mie-mi plac foarte mult trandafirii albi și tocmai de aceea mi-a oferit. Dar cele mai multe flori mi le oferă Ilie. Aseara mi-a luat un buchet imens de trandafiri cu crini. Trebuie să recunosc că eu nu stau în casă fără flori.”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT