Life

Ioana Năstase, șantajată de Ilie Năstase cu divorțul: ”Nu pot să-l privesc în ochi”

Ioana Năstase, încă soția marelui tenismen, Nasty, recunoaște că a fost șantajată emoțional de nenumărate ori înainte de finalizarea actele de divorț.
16.11.2022 | 14:00
Ioana Nastase santajata de Ilie Nastase cu divortul Nu pot sal privesc in ochi
Ioana Năstase, șantajată de Ilie Năstase să nu divorțeze! Sursa foto: facebook/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ioana Năstase, ajunsă la capătul puterilor, dezvăluie adevărat motiv pentru care niciodată nu s-au finalizat actele de divorț. Asta până acum, pentru că, în aceste momente, bruneta este mai hotărâtă ca niciodată să nu se mai lase de la ea pentru fostul tenismen.

Ioana Năstase, șantajată de Ilie pentru a nu semna actele de divorț

Încă soția lui Ilie Năstase face primele declarații pentru FANATIK despre ce se întâmplă acum între ea și Nasty. După ce a apărut în presă un nou scandal în care cei doi soți își aduc acuze grave, Ioana pune capăt speculațiilor că ar fi plecat din căminul conjugal cu 2.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Încă nu am apucat să discutăm, deoarece eu am preferat să plec un pic să mă liniștesc. Și nici nu vreau în perioada asta să-l văd, sincer! Vreau să mai treacă un pic timp.

Cum pot să mă acuze pe mine că am luat eu 2.000.000 (n.r. euro) și am plecat de acasă?! De fapt, el era pornit pe mine cu mai mult timp în urmă. De ce să mint! Îl simțeam, îl vedeam. Nu știu de ce, pentru că el este un om schimbător.

ADVERTISEMENT

Acum e ok, peste două ore… nu știu să vă spun ce s-a întâmplat. De fapt, sunt foarte multe lucruri de spus, dar îmi place să-mi spăl lucrurile în familie”, a mărturisit, pentru FANATIK, Ioana Năstase.

Ioana Năstase, despre Ilie: ”Simt nevoia să stau departe”

Deși sunt cunoscute nenumăratele discuții și certuri dintre cei doi, acum se pare că Ioana Năstase este mai hotărâtă să meargă până la capăt. Asta pentru că, spune ea, nici măcar nu îl poate privi pe Ilie în ochi după tot ceea ce i-a făcut.

ADVERTISEMENT

Acum simt nevoia să stau liniștită, să fiu alături de familie. Ilie este ok! I-am spus întotdeauna și mă repet, Doamne Ferește, dacă i se întâmplă ceva, îi sunt alături, dar în această perioadă simt nevoia să stau departe. Nu pot să-l privesc în ochi. Adică nu pot”, a mai precizat încă soția lui Ilie Năstase.

Cadourile sau șantajul au ținut-o pe Ioana Năstase în căsătoria cu fostul tenismen?

Adevăratul motiv pentru care nu a finalizat niciodată actele de divorț este departe de a vă trece prin minte. Ioana Năstase susține că infidelitatea nu a fost o problemă în căsnicia lor, chiar dacă au existat nenumărate speculații pe această temă. La fel de multe cum au fost și despre faptul că s-a împăcat cu marele tenismen doar pentru cadouri. Ioana a ținut să precizeze că ea a renunțat mereu din alte motive, care nu sunt financiare.

ADVERTISEMENT

La întrebarea adresată de reporterul FANATIK dacă a fost pusă în fața șantajului pentru a nu rupe relația, încă soția lui Ilie afirmă că stările lui de sănătate și ceva probleme pe care le-ar avea la cap, da, au fost folosite pentru a profita de bunătatea ei.

Nici vorba de înșelat. Nu am simțit niciodată acest lucru din partea lui, nici nu m-a interesat. Iar eu mi-am văzut de treaba mea. Nu poate să-mi reproșeze nimeni, nimic. Oamenii interpretează mereu. Împăcările nu au fost datorită faptului că mi-a oferit mie cadouri, sub nicio formă. Niciodată nu m-am împăcat cu el și a doua zi să-mi ofere un cadou.

Împăcările au fost de altă natură. Că se simțea foarte rău, că i s-au spart… nu știu ce probleme avea pe la cap. Tind să cred că Ilie s-a folosit de aceste lucruri atunci când voiam să divorțăm. A profitat un pic de bunătatea mea. Mă mai aștept și la altele. Nu pot să dau exemple, dar, dacă a făcut asta…”, a dezvăluit Ioana Năstase, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ioana Năstase, deranjată că a dispărut respectul din căsnicie

Ioana și-a dorit de la început ca această căsnicie să fie discretă și plină de iubire și de respect. Însă, conform celor spuse de ea, lucrurile acestea au dispărut de mult și tot nu a plecat. Mai mult, chiar l-a lăsat pe Ilie Năstase să facă ce vrea și tot nu a fost suficient.

Eu sunt genul de femeie care atunci când intră într-o căsnicie, face totul să rămână acolo. Fac tot ce-mi stă mie în puteri pentru a duce acea căsnicie frumos. Cu iubire, cu respect, cu tot ce se poate. Respectul, comunicare, pentru mine asta contează cel mai mult.

Când ele dispar, nu mai are sens. Și astea au dispărut demult, dar totuși eu am rămas în continuare, deoarece am considerat că el are nevoie de mine. El știa acest lucru, că sunt un om milos. L-am lăsat să facă ce vrea”, a mai spus bruneta pentru FANATIK.

Ce a lipsit din relația lor pentru a nu ajunge la divorț

Ioana Năstase a simțit să continue seria mărturisirilor exclusive răspunzând la propria ei nelămurire, ce a lipsit din căsnicia lor pentru a fi ceea ce aveau nevoie fiecare dintre ei. Libertate a avut, înțelegere a fost, asta din partea feminină a cuplului.

Problema se pare că a fost lipsita de comunicare. Deși Ioana încerca adesea să poarte discuții cu fostul tenismen, el se retrăgea și o lăsa să vorbească.

Din partea mea, el a avut toată libertatea din lume, ceea ce nu știu dacă în trecut, sau poate că a avut-o, nu știu! Nu vreau să vorbesc greșit, doamne ferește! Dar din partea mea a avut toată libertatea din lume. A plecat unde a vrut. A venit când a vrut. Fără controale, fără telefoane. Nu știu ce i-a lipsit!

Eu discut, dar vorbesc singură, nu comunică. El nu este genul de om care să comunice. Dacă vrei să-l întrebi ceva și simte că nu e pe placul lui, se retrage. Pleacă imediat, nu stă la discuții. Și atunci nu poate trage doar unul, și după un timp se retrage. Dar, a reușit mereu să mă întoarcă din drum. Are experiența vieții și știe să te întoarcă”, a declarat Ioana.

”Sunt dureri care s-au acumulat!”

După multe și repetate încercări, încă soția lui Ilie Năstase este de părere că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai lua decizia de a se căsători cu marele sportiv. Denigrările, violențele și alte dureri s-au acumulat, până a ajuns în punctul să uite de ea.

Dacă aș da timpul înapoi nu aș mai face același lucru. În primul rând au fost multe lucruri care m-au afectat. M-am simțit denigrată de foarte multe și chiar nu meritam. Multă lume mă întreabă de ce nu postez cu el pe facebook. Eu am vrut ca el să fie Ilie Năstase. Nu să profit de numele lui.

Am cam uitat de mine, trebuie să recunosc. Am trecut peste foarte multe lucruri pe care probabil înainte nu le-aș fi acceptat sub nicio formă. Sunt dureri care s-au acumulat! Au fost și gesturi violente! De toate!”, a completat, pentru FANATIK, bruneta.

Durerea sufletească a pus-o în fața unei decizii definitive

În încheiere, întrebată ce urmează, dacă separarea definitivă sau împăcarea, Ioana vorbește despre un joc urât, dureros sufletește căruia trebuie să îi pună stop cumva, și asta cât mai repede.

Am spus eu că mai stau?! E un joc urât, e ceva dureros sufletește. Am încercat să ies un pic, să mă detașez. Clar că voi lua o hotărâre. Lucrurile nu vor rămâne așa. Nu vreau să mai vorbesc despre violență”, a mai spus Ioana Năstase.

ADVERTISEMENT