Life

Ioana Năstase și-a retras cererea de divorț a doua oară. Motivul pentru care vrea să rămână alături de Ilie Năstase

Ioana Năstase a luat o decizie neașteptată. Soția fostului jucător de tenis a hotărât să-și retragă din nou cererea de divorț. Exact așa s-a întâmplat și anul trecut.
24.03.2022 | 00:22
Ioana Nastase sia retras cererea de divort a doua oara Motivul pentru care vrea sa ramana alaturi de Ilie Nastase
Ioana Năstase și-a retras cererea de divorț a doua oară
ADVERTISEMENT

Pe 18 martie a avut loc prima înfățișare în procesul de divorț în care sunt implicați Ilie Năstase și soția sa. Bruneta a hotărât însă să-și retragă din nou cererea de divorț.

Ioana Năstase și-a retras cererea de divorț a doua oară. Motivul pentru care vrea să rămână alături de Ilie Năstase

În luna octombrie a anului trecut, Ioana Năstase a anunțat că s-a despărțit de Ilie Năstase și a depus cererea de divorț. Motivul ar fi fost un incident violent, asemănător cu cel care avusese loc la începutul lui 2021.

ADVERTISEMENT

Bruneta a postat în urmă cu cinci luni un mesaj în care anunța că nu își mai dorește să-i stea alături lui Ilie Năstase.

“Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele: răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.

ADVERTISEMENT

Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere. Asta chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

Răbdarea mea a luat sfârșit! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc!”, a scris soția fostului jucător de tenis pe contul de socializare.

ADVERTISEMENT

Din acel moment, Ilie Năstase se pare că a făcut tot ce a putut pentru a o face să se răzgândească. Pe 18 martie, cei doi au avut înfățișare la tribunal, iar Ioana a anunțat că a decis să-și retragă cererea de divorț. Este pentru a doua oară când bruneta se răzgândește și îi rămâne alături lui Nasty.

“Da, așa este, am renunțat. Dar nu aș vrea să creadă lumea că am făcut asta cu vreun interes. Voi spune la momentul potrivit care sunt motivele, țin de Ilie. Sunt foarte importante pentru mine”, a declarat Ioana Năstase pentru Click.

ADVERTISEMENT

Potrivit Click, decizia sa are legătură cu problemele pe care le are Ilie Năstase. Se pare că acesta este destul de bolnav, iar soția sa a decis să-i rămână aproape.

ADVERTISEMENT
Tags: