Life

Ioana și Ilie Năstase n-au niciun viitor împreună: „El rămâne singur”. Cine dă acest verdict dur

21.04.2021 | 11:21
Ioana si Ilie Nastase nau niciun viitor impreuna El ramane singur Cine da acest verdict dur
Ioana și Ilie Năstase, separați, dar împreună
ADVERTISEMENT

Ioana și Ilie Năstase formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. S-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori și, la fel ca în cazul altor relații, tenismenul a fost acuzat și de această dată că ar avea un comportament agresiv față de soția lui.

Carmen Harra a analizat acest cuplu din punct de vedere psihologic și spune că Ilie și Ioana nu au nicio șansă împreună.

ADVERTISEMENT

Mai mult, celebra prezicătoare stabilită în Statele Unite ale Americii afirmă că soarta lui Ilie Năstase este aceea de a rămâne singur, căci nu poate fi compatibil cu nicio femeie.

Ioana și Ilie Năstase nu vor mai rezista mult împreună, susține Carmen Harra

Acum, cei doi sunt din nou împreună după ce au fost la un pas de divorț, dar această perioadă de lapte și miere nu va dura mult în opinia lui Carmen Harra.

ADVERTISEMENT

Carmen a analizat într-o intervenție la Antena Stars relațiile mai multor celebrități de la noi, iar cei despre care susține că nu vor trece testul timpului sunt, printre alții, Ioana și Ilie Năstase.

„Amândoi sunt număr 1, le este foarte greu să lase unul de la altul. Relația, dacă nu devenea conflictuală putea să fie compatibilă în timp.

ADVERTISEMENT

La ora actuală, din punct de vedere a codurilor divine, nu cred că relația asta va merge în viitor. El nu reușește să creeze un parteneriat de durată cu nimeni. Din punctul ăsta de vedere cred că el rămâne singur”, a declarat Carmen Harra pentru Antena Stars.

Soția tenismenului nu renunță la divorț, dar este în continuare alături de el

Ioana a mărturisit pentru presa mondenă că a fost pălmuită în repetate rânduri de tenismen, cunoscut pentru comportamentul său agresiv cu femeile, mai ales când are accese de gelozie, acela fiind momentul în care a decis să divorțeze.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a renunțat la ideea divorțului, Ioana se vede în continuare cu fostul mare sportiv, iar într-o declarație recentă a mărturisit că nu s-ar supăra dacă după separarea în acte i-ar păstra numele.

Cei doi vor petrece sărbătorile pascale împreună, încercând să își acorde o nouă șansă, cu toate că doamna Năstase nu prea mai are încredere că soțul ei se va îndrepta. Cu toate acestea, cei doi sunt văzuți des împreună.

 

ADVERTISEMENT
Tags: