ADVERTISEMENT
Life

Ioana Simion, apariție de milioane la Tribunal. Cum s-a afișat când a depus actele de divorț de Ilie Năstase

Autor: Alexa Serdan | 02.03.2021 | 15:58
Ioana Simion, apariție de milioane la Tribunal. Cum s-a afișat când a depus actele de divorț de Ilie Năstase
Ioana Simion, apariție de milioane la Tribunal. Cum s-a afișat când a depus actele de divorț de Ilie Năstase. Sursa foto: Facebook.com

Ioana Simion a avut o apariție de milioane în ziua în care a depus actele de divorț de Ilie Năstase după aproximativ 2 ani de mariaj. Elegantă și distinsă, frumoasa brunetă a părut resemnată că a pus punct relației cu fostul jucător de tenis. 

ADVERTISEMENT

Cea de-a cincea soție a omului de afaceri s-a prezentat în cursul zilei de marți, 2 martie, la Judecătoria Hârșova, județul Constanța, unde a depus actele de divorț, fostul număr mondial în tenis nedorind ca separarea să aibă loc pe cale amiabilă, la notar.

Frumoasa brunetă nu a lăsat acest lucru să-i stea în cale, s-a îmbrăcat la costum și a introdus acțiunea de divorț, în ultima perioadă certurile și violența fiind destul de dese între Ioana Simion și Ilie Năstase, mai ales după scandalul de la începutul lunii ianuarie.

ADVERTISEMENT

Ioana Simion a depus actele de divorț. Cum s-a îmbrăcat soția lui Ilie Năstase la Tribunal

Veselă și cu zâmbetul pe buze, Ioana Simion a părut extrem de resemnată cu decizia luată, potrivit click.ro, deși nu este pentru prima oară când există în discuție divorțul de Ilie Năstase. Se pare că de data aceasta lucrurile sunt cât se poate de clare, constănțeanca nedorind să facă niciun pas înapoi.

Bruneta a încercat să găsească o cale de împăcare în ultimele două luni, însă ieșirile și scandalurile au făcut-o să-și dorească să pună punct mariajului de fostul jucător de tenis, care nu a încercat să o facă să renunțe la această idee.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Ioana Simion și Ilie Năstase nu s-au înțeles în privința divorțului, acesta fiind și motivul pentru care vedeta a depus actele la Tribunal, ceea ce înseamnă că lucrurile nu se vor încheia prea curând între cei doi.

Omul de afaceri îi cere înapoi partenerei sale de viață mașina de lux achiziționată în urmă cu câteva luni, cu care a și venit la Tribunalul din Hârșova, dar și mai multe perechi de pantofi de firmă.

ADVERTISEMENT

„Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe.

Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”, a declarat Ioana Simion, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!