Life

Ioana Simion are o pasiune scumpă. Pe ce a cheltuit soția lui Ilie Năstase 3.500 de euro în doar câteva ore

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, recunoaște că este pasionată de haine și accesorii pentru care scoate bani grei din buzunar.
04.10.2021 | 23:08
Ioana Simion are o pasiune scumpa Pe ce a cheltuit sotia lui Ilie Nastase 3500 de euro in doar cateva ore
Ioana Simion are o pasiune scumpă. Pe ce a cheltuit soția lui Ilie Năstase 3.500 de euro în doar câteva ore. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a profitat din plin de timpul petrecut în Capitală și nu a stat deloc pe gânduri. A mers direct la mall, unde a făcut câteva mici, dar costisitoare cumpărături.

Cea de- a cincea soție a lui Ilie Năstase are o pasiune scumpă. Vedeta nu s-a putut abține și a cheltuit în numai câteva ore suma de 3.500 de euro.

ADVERTISEMENT

Potrivit click.ro, Ioana Simion și-a achiziționat un echipament complet pentru echitație, hobby pe care îl are de ceva vreme, mai ales că deține un cal pur sânge.

Ioana Simion, pasiune costisitoare. Câți bani a scos din buzunar soția lui Ilie Năstase

Sursa menționată mai arată că Ioana Simion a adus animalul tocmai din Belgia și chiar a ajuns să-l călărească weekend-ul trecut.

ADVERTISEMENT

Frumoasa constănțeacnă reușește în felul acesta să se relaxeze și să scape de stres. Și unde mai pui că nu se uită deloc la bani când e vorba de ceva ce-i place foarte mult.

După 6 ore în care s-a plimbat printr-un mall din nordul Capitalei, vedeta a cheltuit o sumă frumușică. Ulterior, s-a oprit din colindatul magazinelor și s-a întâlnit cu câteva prietene.

ADVERTISEMENT

Bruneta și-a savurat cafeaua pe îndelete alături de amicele sale, sesiunea de shopping fiind reluată alături de ele numai după o oră. Și asta nu a fost singura tură prin magazine.

Soția fostului jucător de tenis Ilie Năstase a stat o zi întreagă în mall, reușind să se îndrepte spre casă abia la ora închiderii, undeva în jur de 21:00.

ADVERTISEMENT

Ioana Simion, ținute de mii de euro. De unde le are bruneta

De-a lungul timpului Ioana Simion a demonstrat că are stil și gust când vine vorba de haine și de accesorii, la un moment dat precizând de unde are ținutele. Majoritatea sunt primite de la fostul soț, de care a divorțat după 22 de ani de mariaj.

„Ținuta pe care ați surprins-o în imagini este o ținută oferită de fostul meu soț, inculsiv mașina este de la el. Și trebuie să recunosc că eram mult mai aranjată și cochetă până să-l cunosc pe Ilie.

Am primit foarte multe haine și genți de la el. La orice aniversare, ieșire, că era Paris sau Dubai, îmi cumpăra mereu de la dimante, până la mașini. 22 de ani am fost căsătoriți și ne-am înțeles bine.

Ne-am despărțit acum trei ani, nu mai comunicăm, dar am tot repsectul pentru el, pentru că este tatăl copilului meu.

Așadar, când m-a cunosc Ilie, știam ce înseamnă și un Hermes, și un Chanel, nu m-a luat chiar așa de la colțul străzii. Nu sunt o pițipoancă pe care a luat-o și a îmbrăcat-o.

Ilie, ca să îți ofere ceva, trebuie să îi ceri, ori eu sunt o femeie care se respectă și nu voi face niciodată așa ceva. Și, vă mai spun ceva, eram mult mai elegantă înainte să fiu cu actualul soț, pentru că aveam timp”, spunea Ioana Simion acum ceva vreme pentru click.ro.

ADVERTISEMENT