Life

Ioana Simion are planuri mari după separarea de Ilie Năstase: ”Îl duc unde are nevoie. Atât”

20.05.2020 | 15:56
Ioana Simion are planuri mari dupa separarea de Ilie Nastase Il duc unde are nevoie Atat
ADVERTISEMENT

Ioana Simion și Ilie Năstase divorțează la doar un an după ce s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă. Dacă cu puțin timp înainte de anunțul separării fostul tenismen vorbea despre planurile pentru cununia religioasă, iată că relația lor a luat o altă cale, cei doi rămânând în continuare amici.

Care este relația lui Ilie Năstase cu Ioana Simion, cea de-a cincea soție

Vestea despărțirii Ioanei Simion de fostul jucător de tenis Ilie Năstase de la începutul lunii mai a venit pe neașteptate, însă lucrurile între ei sunt cât se poate de clare. Se pare că frumoasa brunetă nu mai împarte aceeași casă cu cel de-al doilea soț, dar continuă să păstreze legătura.

ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri a declarat că îi poartă respect fostului partener de viață și îl ajută pe Ilie Năstase atunci când are nevoie. Ioana Simion a mărturisit că îl duce cu mașina acolo unde trebuie să ajungă și nimic mai mult.

„Cu Ilie mai vorbesc, dar locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât”, a precizat frumoasa constănțeancă, scrie click.ro.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are frumoasa brunetă după separarea de Ilie Năstase

Cauza separării lui Ilie Năstase de cea de-a cincea soție nu a fost infidelitatea, așa cum probabil ar fi fost mulți tentați să creadă. Persoane apropiate Ioanei Simion au mărturisit că bruneta a încercat să salveze căsnicia, dar în cele din urmă nu a mai suportat reproșurile și jignirile din partea fostului tenismen.

„Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul.

ADVERTISEMENT

Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu”, au menționat persoane apropiate cuplului.

Ioana Simion se concentrează în momentul de față pe afaceri fiind pregătită să deschidă o clinică medicală în București. Fosta soție a celebrului jucător de tenis nu se lasă învinsă, mai ales că are aproape o prietenă care este medic generalist și care-i este pe deasupra și parteneră de afaceri.

ADVERTISEMENT

„În noiembrie eu şi prietena mea am început să discutăm mai în serios despre acest proiect. Ea este medic generalist la American Hospital, o renumită clinică din Turcia, dar are şi putere decizională acolo, aşa că am hotărât să deschidem în Bucureşti o clinică unde oamenii vor găsi de la oncologie până la estetică şi vom avea medici atât din Turcia, cât şi din România.

La începutul lunii decembrie am închiriat deja o vilă în zona Dorobanţi, vom aduce aparatura din America, însă va mai dura puţin până vom deschide pentru că ne ocupăm de acte”, mărturisea frumoasa brunetă la începutul anului, conform sursei de mai sus.

ADVERTISEMENT