Life

Ioana Simion, decizie neașteptată înainte de Paște. Ce se întâmplă cu divorțul de Ilie Năstase

16.04.2021 | 10:09
Ioana Simion decizie neasteptata inainte de Paste Ce se intampla cu divortul de Ilie Nastase
ADVERTISEMENT

Ioana Simion a luat o decizie neașteptată înainte de sărbătorile de Paște. Frumoasa brunetă a dezvăluit ce se întâmplă cu divorțul de Ilie Năstase, actele fiind depuse deja la judecătoria din orașul Hârșova, județul Constanța. 

Cea de-a cincea soție a jucătorului de tenis nu poate sta departe de afacerist, deși în urmă cu câteva luni anunța că drumurile lor se despart. Constănțeanca vrea să devină din nou o femeie liberă și independentă, însă este mereu surprinsă în compania fostului soț.

ADVERTISEMENT

Cei doi parteneri au apărut frecvent unul în compania celuilalt la cumpărături sau la restaurant, lucru care i-a făcut pe oameni să se întrebe dacă nu s-au împăcat cumva. Ioana Simion a lămurit această situație, mărturisind că va petrece Paștele cu Ilie Năstase.

Ioana Simion și Ilie Năstase, mai aproape de împăcare? Ce se întâmplă cu divorțul celor doi

Omul de afaceri urmează să ia masa de sărbători în familia brunetei, la Constanța, acolo unde este primit cu brațele deschise de fiecare dată. Ioana Simion a dezvăluit că cererea de divorț merge în continuare, dar asta nu înseamnă că trebuie să-l lase singur pe Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă a ținut să mai adauge că lucrurile s-au mai calmat între ei, dar asta nu înseamnă că este dispusă să renunțe la divorț. Bruneta l-a iertat pe sportiv pentru violența de la începutul anului, dovadă că este foarte empatică cu el în prezent.

„Eu aștept termenul de divorț, el citația. Paștele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relație foarte frumoasă cu familia mea și chiar este iubit de ei, cu toate că știu și ei ce s-a întâmplat în iarnă.

ADVERTISEMENT

Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniștit apele, el și-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel.

Decizia divorțului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică față de el”, a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, frumoasa constănțeancă a dezvăluit că nu ține neapărat să păstreze numele fostului soț. Bruneta își dorește să revină la numele de fată și va păstra numelui vedetei numai în cazul în care omul de afaceri o lasă să facă acest lucru.

„Nu am înțeles de ce unele femei au ținut așa de tare să-l poarte. Până la urmă e meritul lui Ilie acest nume. Doar dacă mi-l lasă el de bună voie, eu îl păstrez”, a completat partenera de viață a lui Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT