Life

Ioana Simion, decizie uluitoare în legătură cu despărțirea de Ilie Năstase. Ce se întâmplă cu divorțul

Ioana Simion a luat o decizie uluitoare în legătură cu despărțirea de Ilie Năstase.
10.06.2021 | 07:47
Ioana Simion decizie uluitoare in legatura cu despartirea de Ilie Nastase Ce se intampla cu divortul
ADVERTISEMENT

Ioana Simion (45 de ani) a luat o decizie uluitoare în legătură cu despărțirea de actualul ei soț, Ilie Năstase (74 de ani). Bruneta s-a răzgândit și ar vrea să-i mai acorde o șansă partenerului ei de viață.

La jumătate de an de la episodul violent, Ioana Năstase a decis să-și retragă cererea de divorț.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți ar fi avut o înfățișare la tribunal pe 24 iunie, unde urma să aibă loc un nou termen în divorțul intentat de soția fostului tenismen.

Ioana Simion, decizie uluitoare în legătură cu despărțirea de Ilie Năstase. Ce se întâmplă cu divorțul

Ioana Simion vrea să facă pace cu Ilie Năstase și să mai dea o șansă relației lor. La începutul anului, în ianuarie, bruneta a decis să se separe de soțul ei după un episod violent.

ADVERTISEMENT

Acum, după șase luni, Ioana Simion a decis să-și contacteze avocata pentru a retrage cererea de divorț

Decizia soției lui Ilie Năstase a venit după ce și-a dat seama că fostul sportiv are nevoie de ea. În plus, cei doi au petrecut mult timp împreună, chiar și când erau separați.

ADVERTISEMENT

Invitată la o emisiune TV, Ioana Simion a vorbit despre decizia ei și pare foarte hotărâtă să meargă înainte cu ea. Se pare că bruneta a renunțat complet la procesul de divorț, așa cum reiese din declarațiile ei.

„Sâmbătă am fost la o mânăstire dragă sufletului meu și de acolo a plecat totul. A plecat din interiorul meu această decizie. Ilie are mare nevoie de mine.

ADVERTISEMENT

Probabil că-mi voi retrage cererea de divorț. În astea șase luni noi ne-am petrecut mai tot timpul împreună.

O să mă întâlnesc cu avocata mea și o să-mi retrag cererea de divorț”, a declarat Ioana Simion la Antena Stars.

Legat de evenimentul care a avut loc în ianuarie, Ioana Simion nu a uitat cum a agresat-o fizic soțul ei, dar l-a iertat pentru asta. Bruneta își dorește să aibă parte de liniște în relația cu fostul tenismen.

Ioana Simion și Ilie Năstase pleacă la Paris

Cei doi vor pleca împreună la Paris, la Roland Garros, după ce Ioana Simiona primit o invitație din partea lui Ilie Năstase, pe care nu ar vrea să o rateze. Aceasta spune că nu poate să-l știe singur pe cel care îi este partener de viață.

„Am primit o invitație la Roland Garros, voi fi acolo ca soția lui Ilie. Vreau să fiu lângă el. Eu nu pot să fiu lângă familia mea și să-l știu pe Ilie singur.

Eu vreau să am liniște, nu vreau certuri și scandaluri. E mai bine pentru mine și Ilie.

Eu nu am uitat acel eveniment din luna ianurie, l-am iertat și am trecut peste, încerc să fie cel mai bine și pentru mine și pentru el, e exact ce simt acum”, a mai spus soția fostului jucător de tenis.

După incidentul din ianuarie, cei doi soți nu păreau că vor ajunge la relații mai bune. Chiar dacă au fost separați, Ilie Năstase și Ioana Simion au fost văzuți de multe ori împreună, semn că legătura dintre ei este mult mai puternică.

ADVERTISEMENT
Tags: