ADVERTISEMENT
Life

Ioana Simion, dezvăluire uluitoare despre nunta neașteptată cu Ilie Năstase: ”M-a făcut să plâng”

Autor: Alexa Serdan | 17.06.2020 | 14:14
Ioana Simion, dezvăluire uluitoare despre nunta neașteptată cu Ilie Năstase: ”M-a făcut să plâng”
Ipostaza uimitoare în care Ilie Năstase a fost surprins cu soția sa, Ioana, după ce a fost amenințat cu divorțul. Sursa foto: Facebook

Ioana Simion și Ilie Năstase au luat prin surprindere pe toată lumea când s-au căsătorit, la scurt timp după ce frumoasa brunetă anunțase că depune actele de divorț pentru că nu mai suportă jignirile la care a fost supusă de fostul jucător de tenis.

ADVERTISEMENT

Cea de-a cincea soție a numărului unu mondial în tenis a făcut mărturisiri uluitoare despre nunta neașteptată care a avut loc la începutul lunii iunie, precizând că Ilie Năstase a rugat-o să-i îndeplinească o singură dorință, ulterior acordându-i divorțul la notar.

Frumoasa constățeancă a mărturisit cum a reușit Ilie Năstase să o facă să uite de divorț și să îmbrace rochia de mireasă când nimeni nu mai spera la acest lucru. Ioana Simion a declarat că i-au dat lacrimile când a auzit dorința fostului sportiv înainte de separare.

ADVERTISEMENT

Soția lui Ilie Năstase, mărturisire neașteptată despre nunta cu fostul jucător de tenis

„Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele.

Atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă.

ADVERTISEMENT

Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a mărturisit Ioana Simion, pentru wowbiz.ro, despre nunta cu Ilie Năstase care a avut loc într-un cadru restrâns, la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii din comuna Crucea, judeţul Constanţa.

Ilie Năstase, fericit că Ioana Simion a renunțat la ideea divorțului

Încurcate sunt căile dragostei, am putea spune despre relația fostului jucător de tenis, Ilie Năstase, cu cea de-a cincea soție, Ioana Simion. Fostul sportiv este în culmea fericirii precizând că a reușit să o recucerească pe frumoasa brunetă care a renunțat la ideea divorțului.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cei doi au planuri serioase legat de viitor și se gândesc chiar să facă un copil. Mărturisirea a fost făcută de Ilie Năstase care a menționat faptul că Ioana Simion și-ar dori o fetiță, ea având un băiat care a făcut-o anul trecut bunică.

„Știu că ea nu s-a căsătorit prima dată în rochie de mireasă și că își dorea foarte mult acest lucru. După ce am cucerit-o, am renunțat la divorț.

ADVERTISEMENT

Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat”, a spus Ilie Năstase, potrivit sursei menționate anterior.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!