Life

Ioana Simion, primele declarații după cel mai recent scandal cu Ilie Năstase: „Încearcă să-mi facă tot felul de lucruri murdare”

Ba împreună, ba separați... Telenovela dintre Ioana Simion și Ilie Năstase continuă cu un nou episod. Bruneta face noi acuzații față de jucătorul de tenis.
06.12.2022 | 14:19
Ioana Simion primele declaratii dupa cel mai recent scandal cu Ilie Nastase Incearca sami faca tot felul de lucruri murdare
Ioana Simion, partenera lui Ilie Năstase. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT
06-12-2022
12:26

Ioana Simion, declarații exclusive pentru FANATIK

Ioana Simion a avut o reacție în exclusivitate pentru FANATIK despre textul în care îl acuză pe Ilie Năstase că ar fi în spatele imaginilor în care ea consumă alcool, despre ea spunându-se că ar fi fost într-o stare avansată de ebrietate. Femeia se apără și arată cu degetul spre Ilie Năstase, despre care susține că în ultima vreme îi face multe lucruri ”murdare”.

„În primul rând nu sunt consumatoare de alcool. Foarte rar beau. Aici unde am fost, la Nea Mitică, așa îi spun eu, dânsul mai face țuică fiartă cu miere și cu portocală. Este foarte bună. Ne-a servit cu două păhăruțe sau trei, nu mai știu să îți spun exact, pe care am consumat-o în decursul a câteva ore. Cu toate acestea nu m-am urcat la volan, deși aveam foarte puțin de mers până acasă. M-au ținut picioarele vreo trei sute de metri până la taxi, dar… totul este cusut cu ață albă. Și, așa cum toată lume respectă legea, o respect și eu, că așa mi se pare corect! Dar, în niciun caz că aș fi fost băută. Mă lua salvarea de acolo dacă mă îmbătam”, a mărturisit Ioana Simion pentru FANATIK.

„Eu de două, trei ori duc ceșcuța de capuccino la gură și fumez. Plus, faci afirmații când vezi femeia că se clatină, că a căzut, că sparge sticle, mese. Atunci da, poți să arunci cu astfel de acuzații că eram băută. Eu m-am ridicat frumos de la masă, mi-am luat la revedere de la prieten mea, după care am plecat mergând drept, către taxi. Nu a condus pentru că, și dacă pui doar mâna pe păhăruțul de țuică, simți să îți miroase tot. (…) Noi nu mai locuim de ceva vreme împreună, de o lună sau două, nici nu mai știu. El de atunci tot încearcă să-mi facă tot felul de lucruri murdare care știe că pe mine mă dor și că nu sunt de acord cu așa ceva. În acea zi nu a fost nici vorbă de împăcare. Doamne ferește! Veniseră niște prieteni comuni din Italia. Fata m-a sunat să ne întâlnim acolo să-mi dea ce-mi cumpărase. O rugasem să-mi aducă ceva. M-a întrebat dacă va veni și Ilie, iar eu i-am spus că el este zilnic acolo, deci clar ne vom întâlni cu el. Și așa a și fost!

Ne-am așezat cu toții la masă, că doar nu era să țip și să urlu – pleacă, mă! El, știm cu toții, este mai sarcastic așa și face glume. Dacă-i dai apă la moară, atunci el devine Zen, dar dacă vede că începi să râzi la glumele lui sau la anumite înjurături, atunci ia foc. Nu se mai hrănește! Așa că, încercam să râd și să nu-i dau importanță, să fi atmosfera frumoasă. Ceea ce lui nu-i convenea. Probabil că el știa că sunt pe acolo paparazzi, de fapt, știa sigur. Pot să garantez. Și ar fi vrut să iasă puțin tărăboi, dar eu mi-am dat seama într-un final, și am plecat când am văzut că devine agita. Dar, nu m-am dus acolo nici să mă împac, am fost doar să mă văd cu prietena mea”, a completat Simion.

„V-aș spune multe, dar, ce pot spune sigur este că a știu. Și după comportamentul lui din restaurant. Eu știam, bănuiam, că doar ce a mai făcut una în urmă cu doar două săptămâni, destul de urâtă. Și am sperat că nu era cazul din nou, dar uite că… Nu vreau să mai spun nimic nici de divorț, doar că știu că totul pleacă de la el și este urât”, a încheiat Ioana.

 

 

Ioana Năstase îl acuză pe fostul ei partener, tenismenul Ilie Năstase, că ar fi responsabil de imaginile apărute cu ea în presă, în care ar fi consumat ceva mai mult alcool.

Ioana Simion arată cu degetul spre Ilie Năstase pentru imaginile în care ar fi în stare de ebrietate

Bruneta este extrem de mâhnită de lucrurile care s-au spus despre ea, arătând cu degetul spre sportivul de care s-a despărțit, din nou, de curând. Cei doi au încercat să ajungă la un numitor comun, după ce Ioana a zis că e vorba de o separare definitivă, însă totul a ieșit prost și de data asta. Motivul? Niște imagini apărute cu ea de la întâlnirea cu fostul jucător de tenis în care ar fi băut cam mult.

ADVERTISEMENT

Vedeta a scris în mediul online un mesaj despre imaginile apărute cu ea pe cancan.ro (pe care le puteți vedea aici). Contactată de FANATIK, aceasta a oferit mai multe explicații despre indignarea ei.

„Indiferent cât ai încerca să-mi denigrezi imaginea cu ajutorul unor prieteni jurnaliști de-ai tăi, doresc să iți aduc la cunoștință că nu veți reuși! Se pare că sunt aceleași persoane cu care ai complotat în urmă cu două săptămâni. O femeie în stare de “ebrietate” , așa cum ați specificat , nu se va ridica singură de la masă și niciodată indiferent că va consuma un pahar sau două, nu se va urca la volanul unei mașini din respect față de Poliția Română.

ADVERTISEMENT

Se vede clar în acea filmare stabilitatea pe care o aveam și expresia feței. Dragul meu, altădată nu mai arunca cu pietre în mine. Acele pietre se pot întoarce împotriva ta. Îți mulțumesc și de această dată, pentru că mi-ai făcut un rău nejustificat! Nu înțeleg de unde ai atâta răutate…”, a scris cu indignare Ioana Simion pe o rețea de socializare.

A fost acuzată că a fugit de acasă timp de o săptămână cu două milioane de euro

Ioana Simion a sărbătorit marea împăcare la un restaurant, după ce în urmă cu o lună, partenera lui Ilie Năstase a plecat de acasă, acuzată că l-a lipsit pe tenismen de două milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine, de mai bine de o săptămâna… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu.

În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să–mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța”, spunea acum aproape o lună Ioana Simion în mediul virtual.

ADVERTISEMENT