Life

Ioana Simion o umilește pe Charlotte. Acuze fără precedent la adresa fiicei lui Ilie Năstase

Ioana Simion, acuzații la adresa lui Charlotte, fiica lui Ilie Năstase. Ce a spus partenera de viață a fostului mare tenismen despre tânăra de 32 de ani.
23.07.2022 | 15:58
Ioana Simion o umileste pe Charlotte Acuze fara precedent la adresa fiicei lui Ilie Nastase
Ioana Simion, acuzații la adresa lui Charlotte, fiica lui Ilie Năstase. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Ioana Simion a acuzat-o pe fiica lui Ilie Năstase, după ce aceasta din urmă spunea că nu l-a mai văzut de un deceniu pe tatăl ei, care nu o ajută deloc cu bani.

Ioana Simion, acuzații la adresa lui Charlotte, fiica lui Ilie Năstase

Ioana Simion nu este deloc fericită după ultimele declarații pe care le-a făcut Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, astfel că acum a dat mai multe detalii despre relația dintre soțul ei și fiica lui de 32 de ani.

ADVERTISEMENT

Soția lui Ilie Năstase a vorbit despre Charlotte și a spus că partenerul ei de viață o ajută mereu cu bani, iar aceasta nu a muncit niciodată, deși are 32 de ani.

Mai mult, Ioana Simion l-a numit pe soțul ei „un exemplu” și a spus că are grijă de toți copiii lui.

ADVERTISEMENT

„Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu.

Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe”, a dezvăluit ea, pentru Click.

ADVERTISEMENT

De ce la ar fi pornit cearta dintre Ilie Năstase și fiica lui, Charlotte

De asemenea, aceasta a vorbit și despre sumele de bani pe care le oferă fostul mare tenismen copiilor săi, iar Ioana Simion a spus că este vorba despre circa 3.000 sau 4.000 de euro pe lună.

„Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala.”, a declarat Ioana Simion.

ADVERTISEMENT

Ioana Simion a povestit și de ce au ajuns să se certe Ilie Năstase și fiica lui de 32 de ani și a povestit că Charlotte a dorit o mașină foarte scumpă, pe care tatăl ei să o plătească, dar Ilie nu am fost de acord și a spus că trebuie să meargă la muncă dacă vrea un asemenea bolid.

„Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină!”, a spus Ioana Simion.

ADVERTISEMENT
Tags: