Life

Ioana Simion, prima reacție după acuzațiile lui Charlotte la adresa lui Ilie Năstase: “Este un tată exemplu”

Ioana Simion a avut prima reacție după acuzațiile pe care Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, le-a făcut la adresa fostului jucător de tenis, în urmă cu câteva zile.
16.07.2022 | 21:28
Ioana Simion prima reactie dupa acuzatiile lui Charlotte la adresa lui Ilie Nastase Este un tata exemplu
Ioana Simion a reacționat după acuzațiile lui Charlotte la adresa lui Ilie Năstase. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, a explicat recent motivul pentru care nu și-a văzut tatăl de 14 ani, iar Ioana Simion a avut prima reacție. Fiica fostului tenismen a făcut acuzații dure la adresa acestuia.

Ioana Simion, prima reacție după acuzațiile lui Charlotte la adresa lui Ilie Năstase

Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, din mariajul cu actrița Alexandra King. Tânăra are acum 32 de ani și locuiește în SUA, dar nu și-a văzut tatăl de când avea 18 ani.

ADVERTISEMENT

Aceasta spune că l-a întrebat pe Ilie Năstase când se vor mai întâlni, iar răspunsul nu a fost deloc cel așteptat. Fostul jucător de tenis i-ar fi spus lui Charlotte că se vor mai întâlni o singură dată, înainte ca acesta să moară.

Între Charlotte și Ilie Năstase nu este niciun fel de relație, conform declarațiilor tinerei. Aceasta și-a deschis recent cont și pe platforma OnlyFans, lucru care a stârnit numeroase reacții negative.

ADVERTISEMENT

Ioana Simion i-a luat apărarea soțului ei și a spus despre el că este un tată exemplu, care își iubește toți copiii în mod egal și pe care i-a ajutat întotdeauna.

Bruneta a comentat și faptul că Charlotte are cont pe OnlyFans. Soția lui Ilie Năstase consideră că tânăra poate face ce vrea cu viața ei.

ADVERTISEMENT

“Sunt convinsă că dacă ar fi mers, și-ar fi căutat fetița, probabil. Tot ce pot să vă spun este că îl cunosc pe Ilie. Îmi este soț de aproape 4 ani. Mai rar tată ca el, mai rar, foarte rar… Este un tată exemplu! 

Este treaba ei, este majoră, face ce vrea. Fiecare om face ce vrea cu viața lui. Din punctul meu de vedere, Ilie a iubit-o, o iubește în continuare, își iubeste toți copiii în egală măsură și i-a ajutat pe toți”, a declarat Ioana Simion la Antena Stars, citată de spynews.ro.

ADVERTISEMENT

De ce l-a acuzat Charlotte pe Ilie Năstase

Charlotte a dezvăluit motivul pentru care și-a făcut cont pe OnlyFans. Tânăra spune că a luat această decizie în urma unei discuții aprinse pe care a avut-o cu tatăl ei.

Ilie Năstase i-ar fi spus să facă orice pentru a câștiga bani. În același timp, Charlotte se gândea de ceva timp să-și deschidă cont pe platforma destinată adulților.

“Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas.

Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte.”, a declarat Charlotte pentru ziare.com.

ADVERTISEMENT
Tags: