Life

Ioana Simion, reacție acidă după ce Ilie Năstase a spus că a dispărut de o săptămână. Unde se află, de fapt, aceasta

Ioana Simion a răbufnit după ce soțul ei, Ilie Năstase, a spus că aceasta este de negăsit de o săptămână. Bruneta este de-a dreptul șocată.
11.11.2022 | 11:39
Ioana Simion reactie acida dupa ce Ilie Nastase a spus ca a disparut de o saptamana Unde se afla de fapt aceasta
Ioana Simion îi răspunde lui Ilie Năstase după acuzațiile aduse. Sursă foto: Instagram, sportpictures.eu / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana și Ilie Năstase trăiesc o poveste de dragoste destul de tumultoasă. În cazul lor, au loc constant răsturnări de situație, însă se pare că la final, cei doi reușesc să se înțeleagă.

Ioana Simion, reacție acidă după acuzațiile venite din partea soțului ei

După ce au anunțat că divorțează, Ioana și Ilie Năstase s-au răzgândit, iar acum, noi acuzații au fost lansate, de această dată din partea marelui tenismen.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase dezvăluia în urmă cu câteva zile că soția sa este de negăsit de o săptămână. Deși a păstrat tăcerea până acum, Ioana Simion a răbufnit.

Aceasta se declară șocată de acuzațiile grave care i-au fost aduse tocmai de către soțul ei și mai rău de atât, prin intermediul presei. Soția lui Ilie Năstase spune că se află în locuința sa din București, iar în urmă cu puțin timp, mașinile, dar și casa ei i-au fost filmate.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Ioana Simion susține că este complet neadevărat ce spune Ilie Năstase, în condițiile în care cei doi au fost la începutul săptămânii la o aniversare la Brașov, iar mai apoi la Constanța.

”Țin să va anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez, că mă aflu în locuința mea din București (…). 

ADVERTISEMENT

Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine, de mai bine de o săptămâna… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu.

În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să–mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța.”, este doar o parte din mesajul postat de Ioana.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase este cel care obișnuiește să plece de acasă

De asemenea, soția lui Ilie Năstase a mai adăugat că soțul ei este cel care obișnuia să plece câteva zile de acasă fără ca măcar să spună unde merge, iar ea i-a respectat decizia.

Deși l-a așteptat să se reîntoarcă însă, acesta nu a mai venit, iar ulterior au apărut și acuzațiile la adresa ei. Ioana susține că are și dovezi.

Camerele de supraveghere au surprins-o pe aceasta în momentul în care a ajuns la complexul rezidențial unde locuiește, mai spune ea.

Menționăm că în repetate rânduri, Ioana Simion a dezvăluit că a făcut mari sacrificii pentru a-și putea păstra căsnicia cu celebrul tenismen, Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT
Tags: