Life

Ioana Simion și Ilie Năstase divorțează. Ce gest a făcut Nasty când a văzut că despărțirea e reală

21.05.2020 | 10:04
Ioana Simion si Ilie Nastase divorteaza Ce gest a facut Nasty cand a vazut ca despartirea e reala
ADVERTISEMENT

Despărțirea lui Ilie Năstase de Ioana Simion este cât se poate de reală, frumoasa brunetă depunând inclusiv actele de divorț la Judecătoria din Constanța. Fostul jucător de tenis și cea de-a cincea soție divorțează la doar un an de la cununia civilă.

Ilie Năstase amenință că nu se prezentă la înfățișarea divorțului de Ioana Simion

Ioana Simion își dorește să devină cât mai repede o femeie liberă și liniștită, motiv pentru care nu a mai așteptat să ajungă la notar și a depus actele de divorț prin intermediul avocatului, la Judecătoria din Constanța. Bruneta a luat această decizie după ce Ilie Năstase a crezut că glumește și nu se vor despărți.

ADVERTISEMENT

Fostul mare jucător de tenis nu a fost de acord cu decizia soției de a divorța, amenințând inclusiv că nu se va prezenta la tribunal pentru desfacerea căsătoriei. Nasty, așa cum este alintat de prieteni, va trece așadar, în cel mai scurt timp prin divorțul cu numărul 5.

„Da, este adevărat, astăzi (n.r. -ieri) facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede”, a declarat Ioana Simion, relatează click.ro.

ADVERTISEMENT

Motivul despărțirii: atitudinea lui Ilie Năstase și jignirile constante

Frumoasa brunetă în vârstă de 43 de ani a mărturisit că și-a dorit foarte mult ca Ilie Năstase să-și schimbe atitudinea față de ea, însă nu a mai putut răbda jignirile și certurile repetate.

Ioana Simion a mărturisit că va păstra în continuare legătura cu fostul tenismen pentru că îl respectă, de aceea îl și duce cu mașina acolo unde are nevoie, cei doi locuind separat, în case diferite, de circa o lună.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic. Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni.

Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături.

ADVERTISEMENT

E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită”, a completat bruneta, potrivit sursei menționate.

În ciuda despărțirii iminente Ioana Simion nu și-a schimbat starea civilă de pe rețelele de socializare și nu a șters nicio fotografie în care apare alături de Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT