Life

Ioana Simion și Ilie Năstase, tot mai apropiați. Cum au fost surprinși în ziua de Paște

03.05.2021 | 18:18
Ioana Simion si Ilie Nastase tot mai apropiati Cum au fost surprinsi in ziua de Paste
ADVERTISEMENT

Ioana Simion și Ilie Năstase nu pot sta departe unul de celălalt și sunt tot mai apropiați, în ciuda faptului că frumoasa brunetă a depus de ceva vreme actele de divorț. Fostul număr 1 mondial în tenis și actuala soție au fost surprinși împreună în ziua de Paște. 

Constănțeanca a publicat pe rețelele de socializare o imagine care spune totul legat de relația pe care o are în momentul de față cu omul de afaceri. Cei doi se înțeleg foarte bine, bruneta ținându-se de cuvânt în privința sărbătorilor pascale.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a petrecut Paștele alături de familia celei de-a cincea soții, având o relație foarte frumoasă cu rudele Ioanei Simion. Cei doi soți au petrecut ultimele zile la Constanța, unde fostul jucător de tenis a fost primit cu brațele deschise.

Ioana Simion și Ilie Năstase, ipostază surpriză. Au petrecut Paștele împreună

„Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute cu familia! Sărbători liniștite”, este mesajul care apare în dreptul imaginii cu Ioana Simion și Ilie Năstase la masa de Paște.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți apar în continuare ca un cuplu normal, frumoasa brunetă mărturisind că nu-l poate lăsa la greu pe sportiv. Acesta este și motivul pentru care au fost surprinși în repetate rânduri împreună, la restaurante selecte din Capitală.

Ioana Simion și Ilie Năstase, împreună în ziua de Paște
Ioana Simion și Ilie Năstase, împreună în ziua de Paște, alături de rudele brunetei. Sursa foto: Facebook.com

Toată lumea crede că Ioana Simion este dispusă să-i mai ofere o șansă omului de afaceri, însă situația este cu totul alta. Vedeta susține că merge mai departe cu actele de divorț și nu este dispusă să facă nici măcar un pas în spate în această privință.

ADVERTISEMENT

„Eu aștept termenul de divorț, el citația. Paștele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relație foarte frumoasă cu familia mea și chiar este iubit de ei, cu toate că știu și ei ce s-a întâmplat în iarnă.

Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniștit apele, el și-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel.

ADVERTISEMENT

Decizia divorțului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică față de el”, a mărturisit bruneta în urmă cu ceva vreme pentru click.ro.

ADVERTISEMENT