Sport

Ioana Timofeciuc, aparitie incendiară înainte să nască. Cum a pozat soția lui Florinel Coman. Foto

Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman, mijlocașul FCSB-ului, a pozat din nou goală pe Instagram, deși mai are doar câteva săptămâni până când îi va dărui fotbalistului un copil.
21.06.2022 | 15:42
Ioana Timofeciuc aparitie incendiara inainte sa nasca Cum a pozat sotia lui Florinel Coman Foto
Ioana Timofeciuc are 22 de ani și este din Constanța. Sursă foto: Instagram @ioanatm
ADVERTISEMENT

Ioana Timofeciuc și Florinel Coman s-au căsătorit și au avut parte de momente speciale, iar cei doi așteaptă venirea pe lume a copilului lor.

Ioana Timofeciuc a pozat din nou goală pe Instagram: „Cea mai pură formă de artă”

Ioana Timofeciuc a realizat un pictorial nud alături de Florinel Coman, pe modelul celebrităților de la Hollywood care au pozat goale în timpul sarcinii: „Cea mai pură formă de artă”, și-a justificat aceasta apariția.

ADVERTISEMENT

Proaspăta soție a lui Florinel Coman a devenit virală pe Instagram cu ultima sa postare și dă dovadă de mare curaj, într-o lume în care astfel de gesturi sunt condamnate în spațiul public.

Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman a pozat goală pe Instagram
Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman a pozat goală pe Instagram. Sursă foto: @ioanatm

Sarcina Ioanei este înaintată, iar în curând aceasta îi va dărui lui Florinel un copil la vârsta de doar 22 de ani.

ADVERTISEMENT
Pozele Ioanei Timofeciuc au primite mii de aprecieri pe Instagram
Pozele Ioanei Timofeciuc au primite mii de aprecieri pe Instagram. Sursă foto: Instagram @ioanatm.

Ioana este din Constanța, este studentă la Drept și are propriul brand cu articole vestimentare, participă des la acțiuni de voluntariat, gătește și este considerată o „fată de casă”, în ciuda faptului că mulți consideră că este unul dintre motivele decăderii lui Florinel Coman.

Ioana Timofeciuc a pozat goală și alături de Florinel Coman

Se pare că Florinel Coman nu are nimic împotriva acestor apariții îndrăznețe și chiar o susține pe Ioana în acest demers, pozând alături de ea.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioana Coman (@ioanatm)

„Salut, bebe. Tati și cu mine abia așteptăm să te cunoaștem, să te îmbrățișăm și să-ți mirosim pielea. 

Tu… Tu suflet curat. Știu că avem foarte multe povești pe care să ți le spunem și foarte multe lucruri pe care să le învățăm unii de la alții. Tu ne-ai ales pe noi și noi te-am ales pe tine. Pe viață!”, a scris soția jucătorului de la FCSB pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc, vacanță în Grecia alături de Andrei Miron și soția sa

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc și-au petrecut scurta vacanță înainte de începerea noului sezon din Casa Pariurilor Liga 1 în insula Thassos din Grecia, alături de fostul jucător al FCSB, Andrei Miron și soția sa.

Gigi Becali își pune mari speranțe în mijlocașul FCSB și crede că va face un sezon mare: „Mă bucur că vine din urmă Coman. Și mi-au zis oamenii că n-a fost niciodată atât de puternic. Și antrenat și optim în greutate greutate și în toate. Și moral e foarte bine. Să vedem”, a declarat patronul FCSB, la Pro Arena.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT