Life

Ioana Țiriac și-a operat posteriorul? Fiica milionarului arată complet diferit – Foto

03.07.2020 | 08:52
Ioana Tiriac sia operat posteriorul Fiica milionarului arata complet diferit  Foto
Ioana Țiriac, alături de celebrul ei tată, Ion Țiriac. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Ioana Țiriac este o apariție discretă la evenimentele mondene din Capitală, însă nu este lipsită de distracții. Și pentru că îi place să iasă des în diferite locații de lux, fiica lui Ion Țiriac are grijă și de aspectul ei fizic.

Tînăra a afișat, recent, un posterior suspect, vizibil mărit și bombat, pe modelul divelor de la Hollywood din familia Kardashian.

ADVERTISEMENT

Pasionată de călătorii și modă, Ioana are grijă de look-ul ei. În trecut, fiica celui mai bogat om din România a intervenit și asupra buzelor.

Ioana Țiriac și-a mărit posteriorul?

Fiica lui Ion Țiriac se află într-o formă de zile mari și postează mai mereu fotografii din vacanțele pe care le petrecere, dar și cu ținutele pe care le îmbracă, fiind pasionată de creații noi și tot ce apare pe piață în materie de modă.

ADVERTISEMENT

Ioana Țiriac s-a pozat într-o rochie mulată care i-a scos în evidență posteriorul vizibil mărit. Deși face și sport, în urmă cu câteva luni, fiica magnatului nu arăta la fel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ioana_tiriac on

Fiica cea mare a lui Țiriac a terminat cursurile Școlii Americane din București, iar în, prezent, studiază jurnalismul peste ocean.

ADVERTISEMENT

Ca și implicare media, Ioana Țiriac a organizat în 2018 un eveniment caritabil la Stejarii Country Club. Ca și intervenții estetice, tânăra și-a mai mărit și buzele cu acid hialuronic. Acum, ea apare cu un noul look, iar diferențele sunt vizibile. În imaginea de mai jos se poate observa cum posteriorul nu este la fel de bombat ca în prima imagine.

 

View this post on Instagram

 

New boo

A post shared by @ioana_tiriac on

Are un tată celebru

Ion Țiriac este un om de afaceri cunoscut la noi în țară atât pentru milioanele de euro pe care le-a făcut din zona de business, cât și pentru performanțele sale în tenis.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac are 3 copii, Ioana Natalia (23 de ani) și Karim au rezultat din relația miliardarului cu Sophie Ayad, iar Ion Ion Alexandru din relația cu manechinul american Mikette von Issenberg.

În timp ce Karim este greu de văzut pe rețelele de socializare, ori la anumite evenimente mondene, nu putem spune același lucru și despre fiica cea mare, Ioana, sau fratele ei, Ion Ion Țiriac, care au apărut la brațul tatălui lor. Aceștia sunt mai populari și pe Instagram.

Ion Țiriac are afaceri în domeniul bancar, auto și cel al transporturilor. De asemenea, el este primul român care a intrat în lista Forbes a miliardarilor lumii, cu o avere de 1,1 miliarde dolari în martie 2007. În același an, revista Capital a estimat averea lui Ion Țiriac la 2,2-2,4 miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT
Tags: