Life

Ioana Tufaru, gest de mulțumire pentru ajutorul financiar primit de la Gigi Becali: ”Am vrut neapărat”

Ioana Tufaru, faptă neașteptată pentru sprijinul financiar oferit de Gigi Becali. Ce a făcut fiica regretatei Anda Călugăreanu.
04.06.2024 | 12:12
Ioana Tufaru gest de multumire pentru ajutorul financiar primit de la Gigi Becali Am vrut neaparat
Ioana Tufaru, faptă neașteptată pentru sprijinul financiar oferit de Gigi Becali. Ce a făcut fiica regretatei Anda Călugăreanu. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru, gest de mulțumire pentru ajutorul financiar primit de la Gigi Becali. A vrut neapărat să facă acest lucru cu toate că latifundiarul din Pipera nu a putut să îi împlinească dorința pe care o avea în minte.

Ioana Tufaru, faptă neașteptată pentru sprijinul financiar oferit de Gigi Becali. Ce a făcut fiica regretatei Anda Călugăreanu

Ioana Tufaru, faptă neașteptată pentru sprijinul financiar oferit de Gigi Becali. Ce a făcut fiica regretatei Anda Călugăreanu în momentul în care a devenit mamă pentru prima oară. Are un băiat care a primit mai multe prenume.

ADVERTISEMENT

Micuțul este strigat Luca, însă foarte puțină lume știe că are și prenumele cunoscutului om de afaceri, adică George. În felul acesta femeia a dorit să îi mulțumească latifundiarului pentru că i-a oferit o garsonieră drept adăpost.

În plus, afaceristul a ajutat-o mereu din umbră. Vreme de 9 ani a locuit într-un complex în care nu a plătit chirie, iar de puțină vreme a fost nevoită să se mute. În prezent, stă într-un apartament pe care dă aproape toată pensia.

ADVERTISEMENT

„Inițial voiam ca pe fiul meu să îl cheme David, dar a devenit o modă și nu am mai vrut. I-am pus Luca pentru că am auzit o mămică când și-a strigat copilul și am vrut neapărat, Andrei pentru că mi-am dorit clar.

Am adăugat George drept mulțumire domnului Gigi Becali, pentru tot ce a făcut pentru noi. Ne-am dorit la vremea aia să ni-l boteze. El a fost aproape de noi din umbră”, a mărturisit Ioana Tufaru pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru, legătură specială cu regretata sa mamă

Ioana Tufaru are o legătură specială cu regretata sa mamă, Anda Călugăreanu, care a încetat din viață la vârsta de numai 45 de ani. Renumita actriță a murit pe 15 august 1992, însă nu a fost uitată de români și de familia sa.

Unica sa fiică merge frecvent la cimitir, la locul de veci unde a fost înmormântată mama sa. Ultima oară a fost în toamna anului trecut, în octombrie, aproape de ziua de naștere a actriței. În plus, spune că teatrul reprezintă un loc în care simte apropierea de figura maternă.

ADVERTISEMENT

„Mereu vorbesc cu ea. Nu mă duc foarte des pentru că e destul de departe, dar mi-am fixat să mă duc de patru ori pe an. De Crăciun, de Paște, de ziua ei de naștere și de 15 august, de Sfântă Mărie, când s-a prăpădit”, a mai spus Ioana Tufaru pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”