Life

Ioana Tufaru, gest suprem de apreciere pentru Gigi Becali. Cum i-a mulțumit aceasta latifundiarului din Pipera pentru ajutorul financiar acordat

Ioana Tufaru îi va fi mereu recunoscătoare lui Gigi Becali. Vedeta a dovedit asta printr-un gest care nu are nevoie de prea multe cuvinte.
04.06.2024 | 22:44
Ioana Tufaru gest suprem de apreciere pentru Gigi Becali Cum ia multumit aceasta latifundiarului din Pipera pentru ajutorul financiar acordat
Ioana Tufaru, gest suprem de mulțumire față de Gigi Becali. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu a avut multe probleme financiare. Una dintre persoanele care au ajutat-o în astfel de momente a fost Gigi Becali. Ioana Tufaru îi este recunoscătoare latifundiarului și i-a dovedit asta printr-un gest care nu are nevoie de prea multe cuvinte.

Ioana Tufaru a primit o garsonieră din partea lui Gigi Becali

De-a lungul anilor, Ioana Tufaru a vorbit de multe ori despre problemele financiare pe care le-a avut. În ciuda eforturilor sale de a-și găsi un loc de muncă, se pare că aceasta nu a avut prea mult succes.

ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru a făcut tot ce a știut pentru a câștiga bani. O perioadă a lucrat la teatru, dar, din păcate, nu a fost un loc de muncă de durată. Forțată de împrejurări, fiica regretatei Anda Călugăreanu a ajuns să își ajute apropiații la curățenie pentru a face rost de bani.

În momentele în care i-a fost cel mai greu, Ioana Tufaru a primit ajutor din partea unei persoane cu suflet mare. Gigi Becali a decis să îi ofere Ioanei un acoperiș deasupra capului unde să stea fără nicio grijă și fără nicio problemă.

ADVERTISEMENT

Timp de mai bine de 9 ani, Ioana Tufaru a locuit în garsoniera oferită de Gigi Becali. Latifundiarul i-a dat Ioanei o locuință care se afla chiar într-un complex imobiliar pe care acesta îl ridica la vremea respectivă.

Ioana Tufaru, gest de mulțumire pentru ajutorul primit de la Gigi Becali

Un astfel de gest nu se uită niciodată, iar Ioana Tufaru îi va fi mereu recunoscătoare lui Gigi Becali. Deși știe că nu are cum să îi mulțumească suficient pentru tot ceea ce a făcut, fiica Andei Călugăreanu a recurs la un gest uimitor.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai mari dorințe ale Ioanei Tufaru a fost ca Gigi Becali să fie nașul fiului ei. Din păcate, dorința sa nu a devenit realitate. Însă, aceasta nu a uitat să îi mulțumească pentru tot ce a făcut pentru ea.

Drept dovadă, unul dintre numele pe care îl poartă fiul Ioanei Tufaru este George. Acesta nu a fost ales întâmplător, ci a fost inspirat de la Gigi Becali, după cum a recunoscut chiar fiica regretatei Anda Călugăreanu.

ADVERTISEMENT

”Inițial, voiam ca pe fiul meu să îl cheme David. I-am pus Luca (…) Am adăugat George drept mulțumire domnului Gigi Becali, pentru tot ce a făcut pentru noi. Ne-am dorit la vremea aia să ni-l boteze. El a fost aproape de noi din umbră.”, a spus Ioana Tufaru, potrivit wowbiz.ro

Deși Gigi Becali i-a oferit o garsonieră în care să stea, Ioana Tufaru a decis să se mute din locuința primită. În prezent, aceasta stă în chirie într-un apartamente din cartierul Militari Residence.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”