Life

Ioana Tufaru, înlăcrimată! A găsit mormântul cumnatului mort și suferă cumplit: ”E ceva urât”

Ioana Tufaru a găsit mormântul cumnatului care s-a stins din viață în urmă cu aproape două săptămâni și a fost înmormântat în mare secret.
08.03.2023 | 13:15
Ioana Tufaru inlacrimata A gasit mormantul cumnatului mort si sufera cumplit E ceva urat
Ioana Tufaru și soțul ei au descoperit unde este mormântul cumnatului vedetei / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru și soțul ei sunt în situația de a suferi cumplit după ce  Gabriel Florian Mardare s-a stins din viață. Vestea că a murit bărbatul care i-a fost cumnat a ajuns la Ioana Tufaru la câteva zile abia, iar fiica Andei Călugăreanu a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK că iubita acestuia a ținut secret și locul în care l-a înmormântat.

Ioana Tufaru a reușit să găsească mormântul cumnatului

De când a aflat de moartea cumnatului ei, Ioana Tufaru, alături de soțul ei, nu au mai avut liniște. Voiau să afle unde este înmormântat și să îl viziteze la mormânt, să își aducă un omagiu creștinesc. Iar pentru a afla unde a fost îngropat zile la rândul au umblat prin cimitirele din sudul Bucureștiului, pașii ducându-i în Jilava.

ADVERTISEMENT

Acolo, după ce și-au tocit pingelele, Ioana și soțul ei, Ionuț Mardare, au reușit, să găsească într-un colț de cimitir, în Jilava, mormântul pe care l-au căutat atât amar de vreme. Supărați, dar totuși împliniți că pot sta lângă crucea cumnatului ei, cei doi ne-au mărturisit că și-ar fi dorit, totuși, să îl conducă, creștinește, la locul în care își va petrece veșnicia.

”Ne-am chinuit să găsim locul în care se odihnește cumnatul. Am căutat prin toate cimitirele din Jilava. Sunt supărată, normal că sunt supărată, aș fi vrut să mergem să îl conducem pe ultimul drum, așa cum e creștinește. L-au îngropat în mare secret, au aruncat acolo două coroane și atât…

ADVERTISEMENT

Sunt afectată pentru că văd cât de mult suferă soțul meu. Era fratele lui, l-a iubit enorm, iar acum l-a pierdut și, normal, e foarte trist. Iar ceea ce a făcut concubina cumnatului meu… să nu ne cheme la înmormântare, e ceva urât”, spune Ioana Tufaru pentru FANATIK.

Soțul Ioanei Tufaru: ”Măcar acum știu unde e”

Obosit, Ionuț, soțul Ioanei Tufaru, ne-a mărturisit printre lacrimi că are totuși bucuria că știe acum unde este fratele lui îngropat și că, deși nu a au fost respectate anumite ritualuri creștinești, va avea el grijă să se facă.

ADVERTISEMENT

”Am ajuns și la frățiorul meu, la mormânt. L-am căutat ceva, dar m-au ajutat groparii. Mormântul a fost făcut pe repede înainte, nu au stat să tămâieze. S-au zgârcit complet la bani. De-abia l-am găsit, dar măcar acum știu unde e”, a spus soțul Ioanei Tufaru, în exclusivitate pentru FANATIK.

De altfel, marea lui durere este că nu a aflat când i-a murit fratele, așa cum, în exclusivitate pentru cititorii noștri, a și explicat după ce a aflat că cea mai apropiată rudă de-ale sale s-a dus pe lumea cealaltă.

ADVERTISEMENT

„Mi-e sufletul sfâșiat de durere, pentru că am avut un frate care nu mai este. Am ținut legătura cu el o perioadă, dar s-a îmbolnăvit, s-a internat în spital. Slăbise în ultimul hal. Ultima oară când am vorbit cu el, nu prea am vorbit mare lucru, pentru că era slăbit și nu putea să vorbească, iar la un timp să aflu că a murit.

Târziu am aflat. Pe Camelia am sunat-o luni să aflu că a murit. Frățiorul meu nu mai e în această lume. Am întrebat-o înmormântarea când e? A zis că nu știe nimic, a rămas că mă sună”, ne spunea, în exclusivitate, soțul Ioanei Tufaru.

Ioana Tufaru și soțul ei vor să aibă grijă de mormântul bărbatului

În altă ordine de idei, Ioana Tufaru și soțul ei, Ionuț Mardare, ne-au dezvăluit că vor avea grijă ca mormântul bărbatului care s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni să fie îngrijit exemplar. Și, chiar dacă nu au finanțele necesare pentru a-i ridica un monument funerar, așa cum vor putea ei, cu bani puțini, vor face acolo tot ce se poate.

”Acum, măcar știu unde să vin, să îi aduc o floare, că e frățiorul meu și îl iubesc mult. O să vin la o săptămână, două, să am grijă să fie totul bine aici”, ne-a spus, în exclusivitate, Ionuț Mardare, soțul Ioanei Tufaru.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Plaja perfectă, cu apusuri tulburătoare. Fenomen unic în lume
Plaja perfectă, cu apusuri tulburătoare. Fenomen unic în lume
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el