Life

Ioana Tufaru, probleme mari cu greutatea. Fiica Andei Călugăreanu vrea să se opereze la stomac din nou

Ioana Tufaru duce o luptă dificilă cu kilogramele acumulate. Deși s-a operat la stomac, fiica Andei Călugăreanu tot nu poate să slăbească.
24.09.2023 | 12:10
Ioana Tufaru probleme mari cu greutatea Fiica Andei Calugareanu vrea sa se opereze la stomac din nou
Ioana Tufaru, probleme mari cu greutatea. Sursă foto: captură YouTube, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru traversează o perioadă destul de dificilă. Fiica Andei Călugăreanu are probleme financiare, iar dincolo de asta, nu reușește să ajungă la greutatea pe care și-ar fi dorit-o.

Ioana Tufaru vrea să se opereze din nou la stomac

Ioana Tufaru s-a confruntat cu numeroase probleme când vine vorba de greutate, încă de la naștere. Fiica Andei Călugăreanu spune că de-a lungul timpului și-a făcut mai multe intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre două operații de micșorare de stomac. De asemenea, Ioana Tufaru și-a pus inclusiv un inel gastric, însă nici măcar asta nu a ajutat-o să ajungă la greutatea dorită.

Acum, fiica Andei Călugăreanu ia în calcul să se opereze pentru a treia oară la stomac. Aceasta recunoaște că s-a îngrășat și că nu înțelege motivul pentru care acest lucru de tot întâmplă.

ADVERTISEMENT

„Mi-am făcut două operații de micșorare de stomac. Mai mă îngraș, mai slăbesc, nu reușesc să am o greutate stabilă. Mi-am făcut două intervenții la stomac.

O dată mi l-am tăiat, altă dată mi-am pus un inel gastric, dar, din păcate, nu am reușit să slăbesc așa cum mi-am dorit. M-am îngrășat iar! Nu înțeleg de ce”, a declarat Ioana Tufaru pentru WOWnews.

ADVERTISEMENT

Când au apărut probleme cu greutatea, de fapt

Printre altele, ea a mai dezvăluit că problemele cu greutatea au început încă de la naștere. Fiica Andei Călugăreanu a fost născută prematur, la doar 7 luni. Avea aproape 5 kilograme la naștere.

Mai apoi, aceasta a luat un virus de la maternitate și a fost nevoită să ia un medicament. Medicii i-au spus mamei sale însă că acel medicament i-ar putea afecta glanda tiroidă.

ADVERTISEMENT

Pentru că Anda Călugăreanu și-a dorit ca fiica ei să trăiască, aceasta a decis să aleagă medicamentul respectiv. Drept urmare, nu a stat prea mult pe gânduri și nu a luat în calcul reacțiile adverse .

„M-am născut prematur, la 7 luni, cu aproape 5 kg, 4.9 kg. Din spital, din maternitate, am captat un virus, o dublă pneumonie, care m-a făcut să stau sub un clopot de oxigen. (…). Șeful maternității i-a spus mamei că el a găsit ceva, un medicament, dar dacă mi-l dă îmi va ataca glanda tiroidă și voi lua proporții.

Mama mea, dorindu-și foarte mult un copil, a vrut ca eu să trăiesc. Mama mea mi-a povestit că i-a spus doctorului că, dacă și otrava îmi face bine, să îmi dea otravă, numai să trăiesc. Acele vitamine mi-au afectat glanda tiroidă”, a declarat Ioana Tufaru.

ADVERTISEMENT