Life

Ion Caramitru este internat la spital. Care este starea de sănătate a actorului

Ion Caramitru este internat la spital. Actorul se confruntă cu niște probleme de sănătate și a fost nevoit să-și amâne toate activitățile.
11.08.2021 | 23:53
Ion Caramitru este internat la spital Care este starea de sanatate a actorului
ADVERTISEMENT

Ion Caramitru este internat la spital și trebuie să stea sub supravegherea medicilor cel puțin patru zile. Actorul și-a amânat activitățile pe care le avea la Iași din cauza problemelor de sănătate.

Miercuri seara, Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent la Iași, la Piața Unirii, pentru deschiderea oficială a ediției a XII-a SFR (Serile Filmului Românesc), care îi este dedicată. Marele actor nu a mai putut să ajungă pentru că starea de sănătate nu i-a permis.

ADVERTISEMENT

Ion Caramitru este internat la spital. Cu ce probleme se confruntă actorul

Ion Caramitru este internat la spital și va trebui să stea câteva zile sub atenta supraveghere a cadrelor medicale. Directorul Teatrului Național ar fi trebuit să fie prezent la Iași în această seară, însă nu a mai putut ajunge.

Actorul trebuie să stea la spital din cauza problemelor de sănătate destul de serioase. Ion Caramitru este internat la București pentru mai multe investigații.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu este vorba despre ceva grav, potrivit declarațiilor venite din partea organizatorului acestui eveniment cultural.

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale.

ADVERTISEMENT

Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav”, a declarat Andrei Giurgia, președintele ARTIS, potrivit Agerpres.

Acesta a mai precizat că actorul nu este infectat cu Covid-19 și nu există alte probleme grave. Festivalul SRF va merge mai departe fără prezența lui Ion Caramitru.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranţă, dacă va putea va intra în legătură directă cu noi în perioada următoare. Vom face în fiecare seară acest lucru pentru a vă transmite gândurile lui bune”, a mai transmis Giurgia.

Horațiu Mălăele va fi prezent la această ediție a festivalului. În 2020, actorul nu a putut ajunge din cauza infectării cu coronavirus.

La gala de deschidere SRF va fi proiectat, în aer liber, filmul „Ștefan Luchian”, o producție din 1981. Filmul este este semnat de regizorul Nicolae Mărgineanu, iar Ion Caramitru interpretează rolul principal.

Producția împlinește, anul acesta, 40 de ani de la lansare. La această gală vor mai fi prezenți Maria Ploae, ambasadoarea SFR, criticul de film Irina-Margareta Nistor şi regizorul Nicolae Mărgineanu.

ADVERTISEMENT