Life

Ion Caramitru, gest impresionant pentru fiul lui. Ce a făcut marele actor pentru acesta

02.12.2020 | 11:40
Ion Caramitru gest impresionant pentru fiul lui Ce a facut marele actor pentru acesta
ADVERTISEMENT

Ion Caramitru a fost surprins alături de unul dintre fiii săi, pentru care a făcut un gest impresionant, în ciuda vârstei și a problemelor de sănătate. Marele actor își iubește foarte mult copiii și întotdeauna îi ajută cum poate.

Ion Caramitru este unul dintre cei mai mari actori din România și s-a remarcat nu doar în România, ci și internațional, având milioane de fani în toată lumea.

ADVERTISEMENT

Recent, actorul a fost surprins alături de unul dintre fiii lui pe străzile Capitalei în timp ce se îndreptau către o clinică medicală. În vârstă de 78 de ani, Ion Caramitru nu stă pe gânduri atunci când este vorba de copiii lui.

Ion Caramitru, gest impresionant pentru fiul lui. Ce a făcut marele actor pentru acesta

Vârsta înaintată nu îl împiedică pe Ion Caramitru să aibă grijă de copiii lui. Actorul a fost surprins alături de Matei, fiul său cel mic, în vârstă de 24 de ani. Tânărul a fost nevoit să meargă la o clinică medicală, iar tatăl lui a ținut să-l însoțească. Echipa Spynews.ro a surprins tot momentul. Vezi aici imagini în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Ion Caramitru a condus până la clinica respectivă, iar Matei se uita atent la foile pe care le avea în mână. După ce au coborât din mașină, cei doi s-au îndreptat spre intrarea în clădire, iar marele actor s-a deplasat cu dificultate, însă nu a renunțat.

După ce s-au oprit câteva momente, pentru că actorul a primit un telefon, și-au continuat drumul și au intrat în clinică. Matei este un tânăr foarte manierat, ala cum se poate vedea din gestul său. Acesta l-a lăsat pe tatăl lui să intre în clădire, după care el a rămas să închidă ușa.

ADVERTISEMENT

Amândoi au purtat mască de protecție, semn că respectă măsurile impuse de autorități și fac tot posibilul pentru a se proteja de coronavirus. Ion Caramitru trebuie să aibă cea mai mare grijă, mai ales din cauza vârstei și a problemelor de sănătate existente.

Ion Caramitru a ieșit singur din clinică după scurt timp și s-a îndreptat către parcare. Actorul a profitat de timpul pe care fiul său l-a petrecut la medic și s-a dus la o patiserie din apropiere, unde a stat aproape jumătate de oră. Se pare că a vrut să ia masa împreună cu Matei, judecând după sacoșa plină cu care a ieșit.

ADVERTISEMENT

Atorul s-a întors să-și ia fiul de la clinică cu mașina, după care s-au îndreptat, cel mai probabil, către casă.

Ion Caramitru a jucat în numeroase piese de teatru și filme

Ion Caramitru este unul dintre cei mai apreciați actori români, celebru și peste hotare. Este președinte UNITER încă din 1990 și director al Teatrului Național din București începând cu anul 2005.

Actorul a jucat în zeci de piese de teatru, foarte multe aparținându-i lui William Shakespeare, cum ar fi celebrele „Hamlet”, „Romeo și Julieta”, „Macbeth” sau „Furtuna”. De asemenea, a jucat în mai multe filme, printre care „Liceenii”(1986), „Extemporal la dirigenție”(1988) sau „Moromeții 2”(2018).

Ion Caramitru are trei copii: Andrei (43 de ani), Ștefan (37 de ani) și Matei (24 de ani).

ADVERTISEMENT