Crăciunescu, "all in" la alegeri: "Plec din ţară dacă va câştiga"

ion craciunescu, frf, arbitru, razvan burleanu, ionut lupescu

Ion Crăciunescu are un favorit clar la alegerile FRF. Fostul mare arbitru anunţă o decizie extremă dacă nu va ieşi aşa cum îşi doreşte.

Duşman declarat al lui Răzvan Burleanu, fostul mare arbitru nu concepe un eventual eşec al lui Ionuţ Lupescu la alegerile FRF. Totuşi, în cazul în care acest lucru se va întâmpla, este gata să plece din România.

"Am luat o decizie importantă. În cazul în care Burleanu câştigă alegerile, plec din ţară, plec în America, la fiica mea. E prea mult. Ar fi mult prea mult pentru acest fotbal. Am atitudinea unui om care a stat în arbitraj şi în fotbal trei sferturi din viaţa mea, nu pot să fiu indiferent înaintea alegerilor.

Nu mă mai uit la fotbal, nici n-aş vrea să mai aud despre aşa ceva în cazul în care Burleanu câştigă. Am nepoţii acolo, cred că aş putea trece peste, chiar dacă eu atunci când sunt plecat din ţară îmi arde pielea pe mine dacă stau mai mult de o săptămână", a declarat Ion Crăciunescu la Telekom Sport.

Alegerile pentru stabilirea noului şef al Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc pe 18 aprilie 2018. Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Victoraş Iacob, Sorin Răducanu şi Adrian Teodorescu şi-au anunţat candidatura.