Fotbal intern

MM Stoica, o nouă replică dură pentru Ion Crăciunescu: „Cu astea se îndeletnicea celebrul nea Nelu!”

04.05.2021 | 19:34
MM Stoica o noua replica dura pentru Ion Craciunescu Cu astea se indeletnicea celebrul nea Nelu
ADVERTISEMENT

Continuă scandalul după derby-ul FCSB – CFR din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1, încheiat la egalitate, scor 1-1. Criticat dur de MM Stoica pentru că i-a dat dreptate centralului Radu Petrescu, care a refuzat să-i arate cartonașul roșu lui Andrei Burcă pentru penalty-ul provocat în minutul 19, Ion Crăciunescu a venit cu o replică pe măsură.

MM Stoica, o nouă replică dură pentru Ion Crăciunescu

UPDATE, 4 mai, ora 19:28 / Mihai Stoica a lansat un nou atac dur pentru Ion Crăciunescu, după ce fostul arbitru l-a apostrofat dur, din cauza mesajului postat de managerul general al FCSB-ului la finalul partidei dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-1:

ADVERTISEMENT

„Când Giovanni Becali mi-a propus să mă angajeze la firma lui, l-am refuzat politicos și i-am zis că eu nu-s Crăciunescu să aduc cafea musafirilor”.

„Cam cu astea se îndeletnicea celebrul nea Nelu, ăla cu personalitate, verticalitate și mare calitate, care a visat că-i puneam eu nu știu ce prin pahare. Dacă s-a întâmplat să ne fi aflat la aceeași masă vreodată, nu-mi amintesc. N-am reținut niciodată decorul”, a scris managerul de la FCSB pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Am ajuns să îl iau în seamă pe cel care îmi turna mie în pahar?! Era în stare să îmi pupe mâinile, când era pe la Galați. Pentru mine nu va mai exista începând din ziua asta”, a răbufnit fostul mare arbitru român în direct la Digi Sport.

Nu este, însă, singurul conflict de acest gen. Cei doi s-au contrat și în iarnă, pe seama loviturii de la 11 metri prin care Hermannstadt a reușit să obțină cele trei puncte la Mediaș, în fața roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 4 mai 2021, ora 19:05 /

Ion Crăciunescu dă de pământ cu MM Stoica

Pe aceste persoane nu le recomandă nimic. Nu au nicio calitate dobândită de-a lungul timpului, ca să le dea autoritatea să vorbească despre alții. Competența…

El (n.r. Mihai Stoica) fotbalist a fost așa, la începuturi, de arbitru nu putem să îl luăm în calcul. În rest… conducător de dat cu gura pe la anumite echipe și de dat cu pumnul prin tribune.

ADVERTISEMENT

Burcă încearcă să joace mingea și nu reușește, se dă penalty și nu cartonaș roșu, se dă galben. Aceeași fază, dacă o faci în afara suprafeței de pedeapsă, este fault și eliminare directă.

Eu iau în considerare ceea ce văd, iau în considerare și poziția arbitrilor. Numai dacă e vorba de ținere, împingere, îndepărtarea mingii cu mâna. Sunt în stare să îmi dau salariul pe un an de zile. Vassaras nu poate fi decât de acord cu mine.

Am ajuns să îl iau în seama pe cel care îmi turna mie în pahar?! Era în stare să îmi pupe mâinile, când era pe la Galați. Pe el nu îl recomandă nimic să tragă concluzii asupra mea. Nimic, chiar nimic.

Când te apuci să jignești în felul ăsta… Nu sunt cel care își pune leucoplast la gură. Pentru mine nu va mai exista începând din ziua asta”, a declarat Ion Crăciunescu.

MM Stoica: „Părerile specialiștilor sunt niște minciuni sfruntate”

Afirmațiile sale vin ca reacție la mesajele publicate de MM Stoica, târziu în noapte, pe rețelele de socializare. „Poate cei care plătesc «specialiștii» pentru a le găzdui elucubrațiile în platourile TV ar trebui să realizeze că unii au cam obosit”, a transmis oficialul FCSB-ului, menținându-și părerea că Burcă ar fi trebuit eliminat pentru faultul asupra lui Tănase.

”Eu sunt vinovat pentru faultul lui Tănase, dar cred că s-a ajuns prea ușor în situația respectivă, știam că scapă unu-la-unu cu Arlauskis dacă nu faultez”. Asta este declarația lui Burcă.

Nu spune că a încercat să joace mingea, pentru că NU A AVUT NICIO INTENȚIE s-o facă. NU PUTEA să joace mingea. Prin urmare, “specialiștii” ar trebui să-mi prezinte scuze și să admită (once again) că au bătut câmpii.

Sau poate cei care plătesc “specialiștii” pentru a le găzdui elucubrațiile în platourile TV ar trebui să realizeze că unii au cam obosit. Părerile specialiștilor sunt niște minciuni sfruntate.

Poate din dorința de a absolvi arbitrul, poate din alte interese sau poate fără interes. Doar antipatie. Burcă n-are NICIO intenție să joace mingea, îl faultează cinic pe Tănase și Petrescu era OBLIGAT să-l elimine. Nu galben, ci ROȘU. Așa zice regulamentul. Ăla updatat, pe care cred unii că eu nu-l cunosc”, a mai scris MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,05 este cota pentru „Peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT