Sport

Ion Crăciunescu, atac cu talpa la puștoaica-rebelă Andreea Prisăcariu. „E o declarație dezgustătoare! Tenisul e un sport sobru”

Ion Crăciunescu a atacat-o pe Andreea Prisăcariu după conferința de presă susținută înaintea meciului cu Polonia de la Billie Jean King Cup.
14.04.2022 | 21:23
Ion Craciunescu atac cu talpa la pustoaicarebela Andreea Prisacariu E o declaratie dezgustatoare Tenisul e un sport sobru
Ion Crăciunescu, atac cu talpa la puștoaica-rebelă Andreea Prisăcariu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostului arbitru i s-a părut dezgustător felul în care „rebela tenisului românesc” a dat declarații și crede că un astfel de discurs nu are ce căuta la un sport precum tenisul. Andreea Prisăcariu a acordat recent și un interviu non-conformist, in extenso, pentru revista premium FANATIK.

Ion Crăciunescu, atac cu talpa la puștoaica-rebelă Andreea Prisăcariu

Ion Crăciunescu a atacat-o dur pe Andreea Prisăcariu, după declarațiile făcute de sportivă înaintea meciului cu Polonia de la Billie Jean King Cup. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Andreea Prisăcariu i-a luat locul Gabrielei Ruse în lotul României.

ADVERTISEMENT

„Eu știam că tenisul e un sport mai sobru. Mie mi se pare o declarație dezgustătoare, nu neinspirată.

Tecău a fost un domn, n-a zis nimic. Mi s-a părut jenat, pentru că Tecău e un tip educat”, a spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

 

Declarațiile Andreei Prisăcariu, care l-au enervat pe Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu a luat „foc” în momentul în care Andreea Prisăcariu a spus că ea și colegele ei vor fi „foarte șmechere” și s-a supărat și pentru că jucătoarea a râs pe toată durata interviului:

„Bineînţeles că simţim o anumită presiune fiecare dintre noi, dar e în regulă, până la urmă despre asta e vorba în tenis, cine face faţă mai uşor la chestiile astea. Şi noi pentru că suntem puternice întotdeauna cred că o să fim foarte şmechere. Puteţi să interpretaţi cum vreţi”. 

ADVERTISEMENT

„Sunt pentru prima oară aici. Nu m-am aşteptat, dar sunt foarte bucuroasă că mă aflu aici. Nu pot să spun că nu am emoţii, pentru că am. Dar eu sunt aici să câştig, nu contează împotriva cui.

Mă bucur că Iga mă cunoaşte şi îşi aduce aminte de mine. Sunt mândră de ea şi mă bucur că am jucat împreună când aveam 15 sau 16 ani… iar acum o să o văd numărul 1 mondial este fantastic. În ceea ce mă priveşte, sunt aici şi încerc să îmi ajut echipa, jucând sau susţinând, nu contează”, a continuat Andreea Prisăcariu discursul.

ADVERTISEMENT

„Vrem să oferim un spectacol bun pentru că este important. Sunt bucuroasă să fiu din nou în Polonia. Îmi doresc să îl ascult pe Horia, e căpitanul nostru. Sinceră să fiu, chiar dacă e echipa cum e, probabil că lumea se gândeşte că e mai complicat… eu sunt o persoană foarte pozitivă de fel.

Nu contează că e numărul 1, 5 sau 10 mondial, nu are nicio relevanţă. Ideea e să dăm tot ce putem, tot ce avem mai bun pe teren, să ne facem treaba pe cât se poate.

Că ieşim învingătoare, că nu, până la urmă e o experienţă pentru mine, o să învăţ de la colegele mele, de la Horia, de la antrenori. E prima oară când sunt în această postură, vreau să mă bucur, să fiu ochi şi urechi”, a mai spus Andreea Prisăcariu.

ADVERTISEMENT