Haţegan, făcut praf de Crăciunescu: “Nu mai e arbitru, e un instrument!”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
07/02/2018, 13:16
Haţegan, făcut praf de Crăciunescu: “Nu mai e arbitru, e un instrument!”

Crăciunescu spune că Haţegan a luat mai multe decizii greşite pe parcursul partidei derby din etapa a 24-a a Ligii 1. Toate au fost împotriva celor de la CS Universitatea Craiova şi au ajutat-o pe Dinamo să obţină un punct.

“Acest Haţegan nu se mai comportă ca un arbitru, de fapt, el nu mai e arbitru, a devenit doar un instrument! Să nu dai tu două penalty-uri atât de clare şi să nu vezi că intrarea lui Monroy e de “roşu”, atunci… Te închini, efectiv.”, a spus Crăciunescu.

Adrian Comănescu a fost şi el luat în colimator de Crăciunescu, după ce a permis executarea unei lovituri libere de la câţiva metri mai în faţă, iar FCSB a deschis scorul la acea fază, contra celor de la Gaz Metan Mediaş.

-Greşeli? Păi, problema lor e că nu are cine să-i înveţe, dacă lui Comănescu i se spune de la Comisie că a procedat regulamentar la golul 2 al Stelei la Mediaş, vă daţi seama unde am ajuns?

Oamenii ăştia nu ştiu nici măcar Legile jocului: mingea trebuie să nu se mişte când se execută o lovitură şi să fie pe locul unde s-a produs faultul”, a mai spus Ion Crăciunescu.

Ştirea MOMENTULUI

Campionii mondiali au ajuns la Paris! S-au întâlnit cu președintele Macron. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.