Fotbal intern

Ion Crăciunescu dă de pământ cu Radu Petrescu după prestația din derby: ”A fost o catastrofă”

04.10.2020 | 00:09
Ion Craciunescu da de pamant cu Radu Petrescu dupa prestatia din derby A fost o catastrofa
ADVERTISEMENT

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu dă de pământ cu Radu Petrescu după prestația din derby-ul FCSB – Dinamo.

”Roș-albaștrii” s-au impus cu 3-2 după un penalty inventat de brigada de arbitri și transformat der Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști din PCH au transmis un  mesaj dur pentru arbitrul Radu Petrescu după gafa din derby-ul cu FCSB.

Arbitrajul lui Radu Petrescu în derby l-a înfuriat pe Ion Crăciunescu

”Vă pot spune ceva care să aibă sens, și anume că Radu Petrescu nu trebuia delegat, ci unul dintre primii trei arbitri FIFA. Este o fază în care arbitrul este acolo, mingea îi trece prin față, e la câțiva metri”, a comentat Ion Crăciunescu prestația lui Radu Petrescu din derby.

ADVERTISEMENT

”Dubla decizie a fost o catastrofă pe tot ansamblul ei, pentru că nu a fost nici fault acolo și nu puteai implicit să dai nici cartonaș roșu. El se afla în spatele adversarului și a jucat mingea regulamentar, a dat în minge și după aceea s-a produs contactul”, a declarat Crăciunescu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”Dacă e în dispută pentru minge, regulamentul spune că nu se dă roșu. Nu știu ce a judecat el, că nu văd niciun fel de rațiune, de logică. Astea sunt gafe enorme care, din păcate, se văd și pe tabela de marcaj. La Panțîru, nu mi se pare că are o mișcare normală cu brațul, deci e penalty și trebuia și galben”, a încheiat fostul arbitru.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu a contestat delegarea lui Radu Petrescu și înaintea derby-ului. Contactat de FANATIK, el a spus că nu i se pare că ar fi într-o formă bună și, în mod normal trebuia să fie delegat unul dintre primii doi arbitri internaționali din România, Istvan Kovacs sau Ovidiu Hațegan.

Și fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a pus tunurile pe Radu Petrescu, într-o declarație pentru FANATIK, pentru decizia care a schimbat total soarta derby-ului. De asemenea, Porumboiu a menționat că penalty-ul dat lui Dinamo a fost corect.

ADVERTISEMENT

Prestațiile celor două echipe în derby au fost extraordinare și, deși meciul se îndrepta spre un rezultat de egalitate, o gafă de arbitraj a schimbat total direcția punctelor. În minutul 75, Tănase i-a dat o pasă excepțională cu exteriorul lui Dennis Man, acesta a preluat pe piept în careu, dar a fost deposedat de Isma Lopez. Cu toate acestea, Petrescu a dictat penalty și FCSB s-a impus cu 3-2.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 5,90 este cota pentru “peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT